Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Komédia
  • Krimi

Obľúbené filmy (9)

Vtedy na Západe

Vtedy na Západe (1968)

Stojím si za tým, že je to najlepší film aký bol kedy natočený a jednoducho viem, že už nič lepšie nepríde, preto nebudem hodnotiť lebo 5 hviezdičiek je málo.

Krstný otec

Krstný otec (1972)

Od Coppolu(y) som dostal ponuku, ktoru som nemohol odmienut.

Stratené dievča

Stratené dievča (2014)

Davida Finchera som doteraz nepovažoval za majstra, ani jediný moment zo všetkých siedmych filmov čo som od neho videl sa mi nezaryl do pamäte. Ale tentokrát výnimočne použijem slovo "dokonalý", lebo presne taký je tento film. Ľutujem, že už to skončilo, lebo ani v jednej scéne som sa nenudil, a ako sa film blížil ku svojmu koncu stále viac ma zaujímalo ako skončí. Po celý čas napätie a neistota, perfektné nesamoúčelné dejové zvraty, priam až neuveriteľné dialógy a monológy a úplné minimum klišé...už keď som si aj myslel, že viem ako to celé dopadne, v následnej scéne som dostal ďalšiu facku. Miestami nehorázne zimomriavky a po celých 144 minút bezvýnimočný záujem o film,...jeden z najlepších vôbec, čo som kedy videl. Na záver si zaslúži spomenúť už len neskutočný výkon Rosamund Pike. ... Druhýkrát v priebehu dvoch dní a stále rovnako pôsobivé.

Interstellar

Interstellar (2014)

Nerozumiem tomuto filmu (a ktovie či mu úplne rozumie aj sám veľký Nolan), ale aj tak som unesený a dva a pol hodiny prešli ako 20 minút. A jeden z najlepších soundtrackov aké som kedy počul. To, čo predvádza pán Christopher Nolan minimálne posledných 8 rokov je neuveriteľné.

Blbý a blbší

Blbý a blbší (1994)

S kludnym svedomim hovorim, ze je to najlepsia komedia ktoru som kedy videl. Jim Carrey je svetova elita. Toto je film, ktory dokazem recitovat cely od slova do slova, a aj tak ma stale bavi viac a viac.

Titanic

Titanic (1997)

Kazdy kto pozna slovo FILM, sa uz musel stretnut s pojmom TITANIC. Cameronova legenda, ktoru som videl minimalne desatkrat a este minimálne tolkokrat uvidim. Nadherna Kate Winslet s mladikom Capriom a ich najromantickejsi a zaroven najsmutnejsi pribeh. Titanic je legenda, niektori to neprekusli a zrejme to este mnohi neprekusnu. Vsetky superlativy su len prazdnou slamou, kto videl, vie.