Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

James (John Travolta) a Mollie (Kirstie Alleyová) Ubriaccovci žijú v malom domčeku. Mikey má už šesť a jeho sestrička Julie päť rokov. Jamesovi sa podarilo získať miesto osobného pilota u atraktívnej Samanthy D´Bonneovej, šéfky medzinárodnej kozmetickej firmy, ale Mollie  prišla o prácu v  učtárni. A Mikey? Ten si túžobne želá psa. Jediný, kto je spokojný, je Julie, ktorá namiesto bábik obdivuje basketbalistov a sníva o tom, že si raz zahrá so slávnym hráčom Charlesom Barkleyom... James chce urobiť synovi radosť a zájde s ním do psieho útulku, aby si vybral štvornohého priateľa. Ten si vyberie Rocksa, ktorého chcú práve utratiť. Keď sa vrátia s novým členom rodiny domov, za dverami ich čaká obrovské prekvapenie. Samantha, ktorá sa pokúša Jamesa nenápadne zvádzať, obdarovala rodinu kráľovským pudlom, psou dámou Daphne. Manželia sa zhodnú, že jeden zo psov musí ísť z domu preč. Ale ktorý? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (152)

tron 

všetky recenzie používateľa

Spoilery. Už originál nebol výborný, ale reč bábätka (Bruce Willis!) bola dostatočne ironická a dospelá na to, aby sme sa bavili. Dvojka prešľapovala na mieste, ale keďže tvorcovia pridali (veľmi neočakávane) na scénu chlapčekovi sestričku (Roseanne), bolo to prešľapovanie zábavné. V trojke už deti rozprávajú reálne, lebo sú na to už dosť staré a ich pozíciu prevzali... psy (Danny DeVito a Diane Keaton). No... fakt geniálne. Tým sa snímka definitívne ponára do vôd rutinérskeho rodinného stereotypu, kde je všetko dlho dopredu čisto nalinajkované. Manželka žiarli a na konci sa vyberie za manželom do snehovej búrky, manžel odolá nevere a radšej dá výpoveď, než ako by zradil vlastné srdce. Ale ak nemáte čo robiť, máte doma psa a nemáte nič proti Johnovi Travoltovi (v jeho milovanej leteckej uniforme), tak vďaka hŕstke scén (basketbal, tanec) by ste sa vyložene nudiť nemuseli. ()

rubii 

všetky recenzie používateľa

já si nemůžu pomoct, ale trojka je pohodová, nevím co vám na tom přijde "tak trapný", mohli bychom se zamyslet o čem je ten film a taky pro koho je určen... ano došli jste k tomu samému není to akční film ani filozofické veledílo, ale film určený pro děti, takže z tohohle důvodu toliko hvězdiček kolk jsem dal, hawk! ()

Reklama

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

V prvním díle tvůrci šli po dítěti, ve druhém přidali druhé, ale změnili pohlaví, takže do třetího zůstala už jen jediná možnost - zvíře. Právě rozhovory mezi zvířaty je na snímku asi to nejvtipnější. Možná právě tento snímek byl inspirací pro film Dr. Dolittle. Jsou zde i drobné parodie třeba na Lady a Trump. Jinak ale film už ztrácí dech a šmrnc. Nápady docházejí a vidíme i opakování již použitého. Samotný John Travolta i Kirstie Alley to ale pořád trochu zachraňují, hlavně tedy ona. U třetího dílu se vyměnil tvůrčí tým, Amy Heckerling pod tímto už asi podepsána být nechtěla. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Tretí diel mám tiež celkom ešte rád, dokonca sú tam aj momenty, ktoré som v detstve miloval a myslím, že je to stále veľmi podarená romantická rodinná komédia. I keď to viac beriem ako romantický rodinný film, než komédiu. V detstve som mal veľmi rád Johna Travoltu, hlavne v prvej časti. Ale je mi jasné, že tento film už nieje pre každého a tiež nie každý musí mať rád také tie slaďáky. Ak k nim patríte, radšej presedlajte inam. Ja hodnotím tento film podľa toho, ako ma v mladosti bavil, holt dnešné deti už hľadajú niečo úplne iné. ()

JohnnyD odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak má na niečo John Travolta talent, tak určite na systematické ničenie si kariéry. Ten chlapík sa v tom musí vyžívať. Jeho comeback s prvým dielom tejto série kadekoho prekvapil, no to že si ho takýmito brečkami do štyroch rokov pochová, to už až talent samodeštrukcie. Táto tu pračudesnosť so psami a neverným letcom Travoltom, to je už riadny extrém aj na Travoltovu filmografiu. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (6)

  • John Travolta, který ve filmu ztvárnil pilota letadla, se pilotování vzdušných strojů věnuje jako koníčku i ve skutečnosti. (boul)
  • Natáčelo se od 22. dubna do 5. července 1993 v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama