Reklama

Reklama

Sám doma 2: Stratený v New Yorku

  • Česko Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračovanie mimoriadne úspešnej komédie o stretnutí malého Kevina McCalistera s dvojicou neodbytných lupičov... Sú tu znova Vianoce a rodina McCallisterovcov sa chystá odcestovať na vianočné prázdniny. Kevina síce tentoraz nezabudnú doma, ale vďaka zmätku na letisku chlapec nastúpi omylom do iného lietadla mieriaceho do New Yorku. Pohotový chlapec však nestratí nervy, ubytuje sa v drahom hoteli a dômyselne využíva otcovu kreditnú kartu. A ako áno, ako nie, do New Yorku pricestujú aj Kevinovi starí známi - zlodeji na úteku Harry a Marv. Je jasné, že ich cesty sa rýchlo skrížia, a keďže lupiči chcú ukradnúť tržbu z najväčšieho hračkárstva, Kevin sa rozhodne im to prekaziť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (728)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Columbus okopíroval kostru jedničky s atmosférou vánočního času rodinné sounáležitosti a konání dobrých skutků a to k vysokým tržbám hravě postačilo. Ovšem nalijme si čisté okeny - zajímavá je v podstatě jen pasáž, kdy na svůj věk uvědomělý sadistický fakan Macaulay likviduje proudem, žehem i cihlami duo zlodějíčků v duchu cartoons s Tomem a Jerrym. A ani si nechci představit, co by s nimi provedl, kdyby už v tu dobu byl na koksu.. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Za "fackujúcu" blondínu a zopár ďalších perál (napr. tehly) by som dala aj 4*, ale za prílišnú snahu o dojatie a morálne ponaučenie nemôžem. Holubia žena je síce pekný symbol, ale tlačí do úzadia prefíkanú zlomyseľnosť, ktorá bola (aj popri ponaučeniach) taká výrazná v jednotke. K správnej dávke vianočného dojatia by mi úplne stačil ujo z hračkového obchodu a deti v nemocnici. Ani malý Culkin už nie je pri vrieskaní taký dôveryhodný. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Platí presne to isté, čo v prípade prvého dielu. Rozdiel je iba v zmene lokality a v tom, že sa viac odohráva v exteriéroch. Inak rovnako Tom a Jerryovsky ladená záverečná bláznivá sekvencia, ktorá je rovnako vtipná, ako v prvom dieli. Túto sériu som zopár krát absolvoval ako násťročný a odvtedy už nemám potrebu si ju pozrieť znova, snáď iba s mojim ešte nenarodeným dieťaťom. Výhodou pokračovania je obsadenie toho istého podareného trojlístka. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack John Williams: 1. All Alone on Christmas ,2. A Holly Jolly Christmas ,3. Somewhere in My Memory ,4. My Christmas Tree ,5. Sleigh Ride ,6. Silver Bells ,7. Merry Christmas, Merry Christmas ,8. Jingle Bell Rock ,9. Cool Jerk [Christmas Mix] ,10. It's Beginning to Look a Lot Like Christmas ,11. Christmas Star ,12. O Come All Ye Faithful , ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Druhej dil je v podstate variace na prvni, takze vsechny znamy postavy se vraci. Akorat tu nema Kevin na hrani barak a jeho okoli ale prakticky celej New York, coz zapricinuje, ze je dej misty trochu roztahanej a 2 hodiny by film taky nemusel mit. Nicmene tohle vsechno filmu odpustite v momente, kdy zase zacne na zaver Kevin masakrovat dvojka lupicu, akorat tentokrat uz prezijou opravdu neskutecny veci, treba cihlou do hlavy z nekolika pater a misty uz to je drobet prehnany, ale porad dokonala rodinna komedie. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (49)

  • Kvůli velké zimě během natáčení zamrzaly kamery. (Dom44)

Reklama

Reklama