Reklama

Reklama

Sám doma 2: Stratený v New Yorku

  • Česko Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračovanie mimoriadne úspešnej komédie o stretnutí malého Kevina McCalistera s dvojicou neodbytných lupičov... Sú tu znova Vianoce a rodina McCallisterovcov sa chystá odcestovať na vianočné prázdniny. Kevina síce tentoraz nezabudnú doma, ale vďaka zmätku na letisku chlapec nastúpi omylom do iného lietadla mieriaceho do New Yorku. Pohotový chlapec však nestratí nervy, ubytuje sa v drahom hoteli a dômyselne využíva otcovu kreditnú kartu. A ako áno, ako nie, do New Yorku pricestujú aj Kevinovi starí známi - zlodeji na úteku Harry a Marv. Je jasné, že ich cesty sa rýchlo skrížia, a keďže lupiči chcú ukradnúť tržbu z najväčšieho hračkárstva, Kevin sa rozhodne im to prekaziť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (728)

Don Jebal 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet: 20 000 000 $ Otvárací Víkend: 31 126 882 $ (v 2 222 Kinách) Tržby USA: 173 585 516 $ Tržby SR a ČR spolu: 551 482 $ Tržby Celosvetovo: 358 994 850 $Pre mňa o stupeň lepšie čo sa týka zábavností.Samozrejme že to ide cez kopirák ale tomuto filmu to na kvalite neuberá.Culkin mi nevadí a Pesci a Stern sú v úlohách zlodejov výborný.Veľmi mi ale vadilo to morálne ponaučenie,no teraz každý rok keď to zbadám na vianoce v TV,vôbec mi to neprekáža a nikdy sa mi nestalo že by som to prepol na iný film. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Platí presne to isté, čo v prípade prvého dielu. Rozdiel je iba v zmene lokality a v tom, že sa viac odohráva v exteriéroch. Inak rovnako Tom a Jerryovsky ladená záverečná bláznivá sekvencia, ktorá je rovnako vtipná, ako v prvom dieli. Túto sériu som zopár krát absolvoval ako násťročný a odvtedy už nemám potrebu si ju pozrieť znova, snáď iba s mojim ešte nenarodeným dieťaťom. Výhodou pokračovania je obsadenie toho istého podareného trojlístka. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne treba film najprv vidieť ako decko, aby ste mohli dať viac ako tri hviezdičky, pretože mentalita dospelého vám to neumožní a potom neviete o čo prichádzate. Scenáristi v začiatku vymotali celkom slušne, New York však (prekvapivo) neposkytuje toľko zaujímavých scén a pascí, koľko dom, a tak hlavne tam film stráca. Ale ešte stále nie tak veľa, aby sa pri tom dalo každý rok perfektne oddýchnuť. 80%. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Pokračování sice kopíruje jedničku, ale Marv s Harrym dostali víc prostoru a to znamená víc zábavy. Občas mohu mít pocit, že vtípky nejsou tak originální jako u předchozí části, jenže i po dvaceti letech to bez ohledu na všechny oprávněné výtky funguje a mé děti se řehtaly až jim tekly slzy. Lepší doporučení si komedie nemůže přát. ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Na chlup stejné jako jednička. Jen se změnila lokace - New York. A Kevin začal být o něco sadističtější a nemilosrdnější než minule. Prostě tvůrci okopírovali syžet z prvního dílu a naservírovali ho bezostyšně znovu. Je to však relativně ještě zábavné, ale i trochu nudné. Rozjíždí se to postupně a pomalu. 60% ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (49)

  • Jeden z divákov si počas sledovania filmu Stratený v New Yorku všimol, že "holubia žena" (Brenda Fricker) sa vlastne podobá na známeho britského moderátora Piersa Morgana. Podobnosť moderátora britskej rannej šou Good Morning Britain (od r. 2014) si začali všímať i ďalší ľudia. Tieto dohady sa dostali aj k samotnému Morganovi, ktorý, samozrejme, všetko poprel. Príležitosť podpichnúť svojho kolegu si však nenechala ujsť spolumoderátorka jeho šou Susanna Reid. Počas vysielania rannej šou sa na kamere ukázala s fotografiou Morgana a "holubej ženy" pre porovnanie, pričom uviedla, že je to dôkaz, že ide o tú istú osobu. "Prečo mi to ľudia stále ukazujú? Nie som to ja!" ohradil sa Morgan. Aj keď si túto podobnosť všímajú nezávisle stále ďalší a ďalší ľudia, v skutočnosti tieto dohady kolujú už dlhšie. Podpichovanie započal moderátorov samotný syn, Spencer Morgan, už v roku 2017, kedy zverejnil na sociálnej sieti fotografiu svojho otca a herečky zo Sám doma 2. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené