Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger ako úspešný obchodník Howard Langston nemá na svoju rodinu nikdy čas a aj nákup vianočného darčeka pre svojho malého syna Jamieho si nechal na poslednú chvíľu. A to nemal robiť, pretože postavička Turbo Mana, hrdinu z televízneho seriálu, po ktorej Jamie túži, je už totálne vypredaná v celom meste. Pre Howarda sa Štedrý deň zmení na ťažkú a zúfalú naháňačku za vianočným darčekom. Dokonca sa dostane omylom aj do vianočného sprievodu prezlečený práve za Turbo Mana, čo ho privádza do značných rozpakov, ale pre jeho syna, ktorý už otca odpísal, to znamená, že jeho otec je hrdina... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (415)

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

„Put that cookie down! Now!“ Arnold je úspěšný člověk. Má práci, manželku a syna. Když se mu kvůli práci podaří zklamat syna, nezbývá mu nic jiného, než se syna zeptat jak to může napravit. Odpověď je jednoduchá – super akční figurku Turbomana. Arnie ovšem zapomene a tak jde tuhle hračku shánět na Štědrý den do obchodů. Ano zápletka je mírně předviděná, ale s tím se počítalo. Jako komedie je to místy docela vtipné. Většinu času to spíš působí ujetě, než vtipně. Nicméně bych řekl, že Rolničky, kam se podíváš spíš obstojí jako vánoční komedie se vším všudy. Nutno dodat, že americká vánoční komedie. (60 %) ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ako dlho ste robili u pyrotechnikov?“ Nuž... Arnoldovi Schwarzeneggerovi to v komédiách vždy pristalo (POLICAJT ZO ŠKÔLKY, DVOJIČKY). Že v nich vždy dostal hlúpy scenár, je iná vec. V kúsku VŠADE SAMÉ ZVONČEKY bola nemalá šanca na to, že to dopadne lepšie a to už preto, že režíroval osobitý Brian Levant (FLINTSTONOVCI), od ktorého, niekedy v dobrom a niekedy v zlom, neviete čo čakať. Nakoniec v jednom nesklamal: podobnú vianočnú rodinnú komédiu veru len tak ľahko neuvidíte. K tomu krásna Rita Wilsonová (manželka Toma Hanksa) a niekoľko pekne drzých scén (so sobmi, predavačmi a ultra otravným susedom), ale to je asi tak všetko. Neprekáža, že snímka podáva "čaro Vianoc" trocha inak. Prekáža, že zhruba od polovice pôsobí scenár vyložene nezvládnuté, vrátane trápneho akčného "komiksového" finále. ()

Reklama

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Další úžasná retrovzpomínka, kterou při sledování podobných filmů z mého mládí :-) nedokážu potlačit. Proto musí už automaticky postoupit na vyšší úroveň čtyř hvězdiček, hehe. Ne, vážně, tomuto filmu nemám z hlediska popcornové zábavy pro mladší co vytknout. A jako dospělý jsem se taky dobře zabavil, protože Arnold je v této roli kupodivu vážně vtipný... ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Prvy film s Arniem v hlavnej ulohe, ktory ma nebavil. Dodnes som ho videl len raz a bolo to utrpenie. Dnes som to skusil druhykrat a po 40tich minutach som to vypol. Je to totalna nuda. Zapletka ma vôbec nebavila a Arnie mi v tejto ulohe pripadal uplne zbytocny. Asi to mal byt zabavny rodinny film s moralnym ponaucenim, co je zaner, ktory mi sedi, ale v tomto mizernom prevedeni sa to neda ani dopozerat. ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Vidieť Arnieho v komediálnej polohe kde musí využívať mimiku tváre býva často bolestné a ani tento film nie je výnimka. Dokonca budem asi jeden z mála čo mu  prial (aspon prvú polovicu minimálne) aby zlyhal v hľadaní hračky okolo ktorej sa celý príbeh točí. Áno, je tu veľa úsmevných momentov a áno, pre mladšie publikum pôjde o sympatickú blbinu čo prvotriedne klišé (otec zanedbáva syna, blížia sa vianoce a chce sa polepšiť) servíruje na prekvapenie nenútene. Občas ale film prestrelí až moc (záverečný let, gang santov) a postava Myrona bola na facky od začiatku do konca. Scény so sobom si budem pamätať asi jediné aj dlhšie po dopozeraní. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (17)

  • Natáčení probíhalo ve městech Saint Paul, Bloomington, Edina a Minneapolis v americkém státě Minnesota. Vánoční průvod byl natočen v Universal Studios v Los Angeles. (Terva)
  • Turbo Man, figurka, kterou marně shání Howard Langston (Arnold Schwarzenegger), byla vytvořena a navržena pro film. Jako součást marketingu jich bylo s distribucí filmu vyrobeno na 200 tisíc. (sator)

Reklama

Reklama