Reklama

Reklama

Když se Eleanor, Theo a Luke rozhodnou, že se zúčastní výzkumu spánku v ohromném zámku, užijí si víc, než by si přáli. Dr. Marrow jim totiž povypráví o strašidelné minulosti toho to sídla. (Filmbox)

Diskusia

Veronika.Zid

Veronika.Zid (hodnotenie, recenzie)

První horor co jsem viděla a musím přiznat, že jsem se u něj tenkrát hodně bála. Moc se mi líbí a i teď na něj moc ráda kouknu. Jeden z mých oblíbených. Má své kouzlo. Za mě 5 hvězdiček. 

eldina

eldina (hodnotenie, recenzie)

zaujímavé, že v komentoch na to kydajú a tu sa to ľudom páči....mne sa tiež veľmi páči..tá atmosféra a zámok-jednoducho úchvatné...mám ho rada..u mňa 4*

movieband

movieband (hodnotenie, recenzie)

Jako .. toť tady ten film je uplně parádní nemá chybu.Starý Crain na tom obrazu vypadá hodně odpudivě a celková atmosféra filmy je vynikající.100 %

J. K. Lister

J. K. Lister (hodnotenie, recenzie)

Je to jedna z rekvizit o domě hrůzy a taktéž několikáté zpracování románu Shirley Jacksonové: Haunting of Hill House. Docela povedený horor.

Steawi

Steawi (hodnotenie, recenzie)

Někomu to může připadat jako slátanina,někomu zase jako velmi dobrá podívaná.Já tento horor upřímně "miluji" a jelikož jsem na něm vyrostl,dávám 5 hvězdiček.

sioned

sioned (hodnotenie, recenzie)

Ať si říká kdo chce co chce, tenhle film mám opravdu ráda... i když vzhledem k tomu, že se u něj nebojím dokonce ani já, tak se na něj jako na horor opravdu moc koukat nedá. Já to beru spíš jako takovou strašidelnější pohádku :)

Tiger5

Tiger5 (hodnotenie, recenzie)

Mozno sa vam bude zdat 4star moc, ale je to schopny horor s dobrym psychyckym natlakom, hlavne,ked ho pozerate sami alebo vo dvojici v tmavej izbe, dobre herecke obsadenie aj herecke vykony, dobry scenar

Reklama

Reklama