Reklama

Reklama

Beckham


Výkop (E01)

(epizóda)

VOD (1)

Obsahy(1)

David se v roce 1996 proslaví senzačním gólem. Jeho popularitu pak podtrhne život na vysoké noze a štědré smlouvy se známými značkami a zaujme i jednu členku Spice Girls. (Netflix)

Recenzie (10)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

5* mínus hviezdička za Netflix rulez bola som šikanovaná, ženská sila, ženská sila, je to silná žena, je to silná žena.... ()

denbrough 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dalo by se rici, ze pro me - jakozto fanouska united od roku 98, kdy jsem mel Davidovi plakaty vylepene po pokoji, kdy jsem se snazil kopat primaky presne tim stylem jako on, a kdy jsem z ms ve Francii videl naprosto vsechny zapasy - bude tenhle dokument jako seslanim z nebes - lec i pres vsechny pozitiva, kterymi jsou uzasne dobove zabery, prostor pro spoustu legend MU ci super kamera - me "Beckham" zatim nerozsekal tak, jak bych cekal.. a vlastne nevim proc. Uvidime dale. ()

Reklama

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem nechápal ten humbuk kolem sportovních hvězd. Zvlášť kolem Beckhama. Pořád si o tom myslím svoje, ale díky tomuto dokumentu aspoň chápu, jakým fenoménem v Anglii stále je a asi i proč. Pasáže o MS byly parádní. I díky nim se dá tento dokument považovat za velký příběh o fotbale z perspektivy D. Beckhama. Velmi dobrý příběh. ()

William_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak takový výkop jsem teda nečekal. Hodinu a čtvrt jsem hltal doslova vše, co jsem měl před očima. Ta paralela s Maradonou, kterého všichni milovali a po MS ho (v Itálii) nenáviděli, byla divákovi naservírována vskutku mistrovsky. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: David Beckham sa s svojou manželkou Victoriou a niekoľkými bývalými spoluhráčmi pozerá spätne na svoju kariéru v Manchesteri ako aj na pôde anglickej reprezentácie. Úspechy striedali pády a okolo Davida sa pomaly nafukovala marketingová bublina. Prevedenie: Akože mu mali za zlé že sa zaláskoval do Posh zo Spicegirls? Vážne čuchám od toho trénera závisť. Tá frustrácia proti Argentíne vyeskalovala do červenej karty ale všetci v dnešnej dobe vedia aký je Simeone hajzlík aj na lavičke Athletika tak sa asi niet čo čudovať. Nemyslím si, že to malo niečo spoločné s informáciou o tehotenstve Posh. 90% ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama