Reklama

Reklama

Beckham

(seriál)
Trailer
Veľká Británia / USA, 2023, 4 h 45 min (Minutáž: 66–77 min)

VOD (1)

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o raketovém vzestupu Davida Beckhama, kluka z chudých poměrů, co to dotáhl až mezi světovou fotbalovou elitu. Uvidíte i zatím nezveřejněné záběry. (Netflix)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (4)

Výkop (2023) (E01) 

Príbeh: David Beckham sa s svojou manželkou Victoriou a niekoľkými bývalými spoluhráčmi pozerá spätne na svoju kariéru v Manchesteri ako aj na pôde anglickej reprezentácie. Úspechy striedali pády a okolo Davida sa pomaly nafukovala marketingová bublina. Prevedenie: Akože mu mali za zlé že sa zaláskoval do Posh zo Spicegirls? Vážne čuchám od toho trénera závisť. Tá frustrácia proti Argentíne vyeskalovala do červenej karty ale všetci v dnešnej dobe vedia aký je Simeone hajzlík aj na lavičke Athletika tak sa asi niet čo čudovať. Nemyslím si, že to malo niečo spoločné s informáciou o tehotenstve Posh. 90% ()

Červená karta (2023) (E02) 

Príbeh: Davidova chyba v reprezentačnom drese je dôvodom na nenávisť od celého národa. Miesto toho aby ho to položilo získal nedosiahnuteľný Trable a zavrel všetkým huby. Prevedenie: Takto má vyzerať športový dokument. Príjemné zimomriavky pri nástupe toho ako sa David vracia späť do hry. Iba na okraj, mám pocit, že manželstvo Victorie a Davida je umelo udržiavané iba aby neutrpela ich značka, lebo v celom dokumente si spolu ani len nevedia vedľa seba sadnúť na gauč. 95% ()

Zlaté míče (2023) (E03) 

Príbeh: David bol vyštvaný z teamu za ktorý by bol ochotný položiť aj život. Prijatie v novom teame v novej zemi a s novým zázemím znášal veľmi ťažko. Prevedenie: Ja som nevedel, že za Beckovým prestupom bol Fergie. Teda nevedel som, že bol až taká sviňa. Ťažké zvykanie si na novú futbalovú rodinu navyše ak vaša skutočná tam nie je s vami je verím veľmi náročné hlavne na psychiku vrcholového športovca akým David určite je. Davida radím medzi mojich najobľúbenejších hráčov Ever a po tomto dokumente som ho posunul ešte o čosi vyššie. 92% ()

Davidova motivace (2023) (E04) 

Príbeh: Do posledného dielu série toho autori napchali ozaj veľa. Jednak Davidov odchod z Realu Madrid, jeho úskalia v Amerike, či už súkromní alebo na klubovej úrovni. Návrat do Európy kde aj ukončil kariéru či prebratie klubu Miami kam dotiahol najlepšieho hráča sveta. Prevedenie: Dlhá životná cesta futbalovej legendy, módnej ikony, rodinnej istoty ale v komplexnosti muža čo si išiel za svojím snom a nikdy sa nevzdal. Viem že dokument je ódou na Davida a všetko okolo nemusí byť tak ružové ale aj napriek tomu sa mi to páčilo už iba z titulu, že sa jedná o jedného z mojich obľúbených hráčov, ktorý navyše hrali aj v mojom gulty pleasure klube AC Miláno.  98% ()

Reklama

Reklama