Reklama

Reklama

Beckham


Výkop (E01)

(epizóda)

VOD (1)

Obsahy(1)

David se v roce 1996 proslaví senzačním gólem. Jeho popularitu pak podtrhne život na vysoké noze a štědré smlouvy se známými značkami a zaujme i jednu členku Spice Girls. (Netflix)

Recenzie (10)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: David Beckham sa s svojou manželkou Victoriou a niekoľkými bývalými spoluhráčmi pozerá spätne na svoju kariéru v Manchesteri ako aj na pôde anglickej reprezentácie. Úspechy striedali pády a okolo Davida sa pomaly nafukovala marketingová bublina. Prevedenie: Akože mu mali za zlé že sa zaláskoval do Posh zo Spicegirls? Vážne čuchám od toho trénera závisť. Tá frustrácia proti Argentíne vyeskalovala do červenej karty ale všetci v dnešnej dobe vedia aký je Simeone hajzlík aj na lavičke Athletika tak sa asi niet čo čudovať. Nemyslím si, že to malo niečo spoločné s informáciou o tehotenstve Posh. 90% ()

denbrough 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dalo by se rici, ze pro me - jakozto fanouska united od roku 98, kdy jsem mel Davidovi plakaty vylepene po pokoji, kdy jsem se snazil kopat primaky presne tim stylem jako on, a kdy jsem z ms ve Francii videl naprosto vsechny zapasy - bude tenhle dokument jako seslanim z nebes - lec i pres vsechny pozitiva, kterymi jsou uzasne dobove zabery, prostor pro spoustu legend MU ci super kamera - me "Beckham" zatim nerozsekal tak, jak bych cekal.. a vlastne nevim proc. Uvidime dale. ()

Reklama

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem nechápal ten humbuk kolem sportovních hvězd. Zvlášť kolem Beckhama. Pořád si o tom myslím svoje, ale díky tomuto dokumentu aspoň chápu, jakým fenoménem v Anglii stále je a asi i proč. Pasáže o MS byly parádní. I díky nim se dá tento dokument považovat za velký příběh o fotbale z perspektivy D. Beckhama. Velmi dobrý příběh. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

5* mínus hviezdička za Netflix rulez bola som šikanovaná, ženská sila, ženská sila, je to silná žena, je to silná žena.... ()

William_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak takový výkop jsem teda nečekal. Hodinu a čtvrt jsem hltal doslova vše, co jsem měl před očima. Ta paralela s Maradonou, kterého všichni milovali a po MS ho (v Itálii) nenáviděli, byla divákovi naservírována vskutku mistrovsky. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama