Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Taigen přijde se zajímavým návrhem a Mizu dostane pozvánku na čaj. Cestování je náročnější, než si Akemi myslela. (Netflix)

Recenzie (9)

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh o odseknutom kvete je zo života Musashiho, páčilo sa mi zapracovanie do príbehu. Skvelé bolo aj stretnutie pri čaji ako aj samotný rozhovor a rôzne dealy. Krabička zlata aj palcov boli veru na zváženie, avšak vložiť svoj život do rúk takého darebáka by bolo snáď istou smrťou. Čiže pass. Princezná zisťuje čosi o reálnom svete a skúša sa dostať na miesto určenia ako konkubina na voľnej nohe (bez ochranky by prešla možno tak 100m lol) ()

Reklama

Marcos22 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Perfektně vystavený díl o jednom společném čaji s nepřítelem. Top moment dílu: Útěk z čajového obřadu.❗SPOILER / Zjištění jména a úkrytu Abijaha Fowlera, zajetí Taigena.❗Perfektní akční scéna. Pět hvězd. 👌 (07.01.2024) ()

janesX 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Oproti prvým dvom dielom je to zlepšenie, pretože príbeh tu začal pomaly naberať kontúry a tiež tu začína byť prítomný aspoň malý náznak chémie medzi postavami, čo by mala byť v následujúcich dieloch už úplná nutnosť. Zatiaľ mi tu ale nič dych nevyrazilo a dávam teda triezvych 70%. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama