Reklama

Reklama

Československý vesmír

(seriál)
  • Česko Československý vesmír (viac)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Dejiny spoločného putovania Čechov a Slovákov vesmírom. Od priekopníckych pokusov raketovej dopravy prvorepublikových podnikateľov, až po vyslanie našich vlastných družíc a astronautov do kozmu. (RTVS)

Recenzie (2)

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Určitě se jedná o jeden z programů, který stojí za pozornost, neboť každého hned napadne logická otázka: Co Češi mohou mít společného s vesmírem krom Remka? Zajímavé jsou jak první pokusy, tak vzpomínky ostřílených kosmonautů. I pohled do budoucnosti, který překvapivě říká, že máme šanci být s vesmírem opětovně blíž spojeni. Na naše poměry je to určitě pozoruhodné téma a doufám, že v podobných, zdánlivě neobvyklých, spojeních bude Česko i další dokumenty pokračovat. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po veľmi dlhom čase od legendárnych Grygarových Okien konečne seriál o vesmíre, ktorý je zaujímavý, pútavy a aktuálny. Nie je o zákutiach a podstate vesmíru, ale o jeho dobýjaní z pohľadu Česka a Slovenska. Každý diel je o niečom inom, aj keď sa niektoré dôležité momenty opakujú, a tak sa Remek alebo Bella spomínajú asi v každej časti. ()

Reklama

Galéria (11)

Reklama

Reklama