Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vidieku dvaja malí bratia brutálne sekerou usmrtia ich suseda - penzistu, aby videli vyletieť z tela jeho ducha. Budeme svedkami postupu výsluchu neplnoletého dieťaťa (Matej Spišák), ktoré plánovane surovo vraždilo, pričom vôbec nie je ľahké ho usvedčiť a dostať z neho priznanie. Každý pohyb, gesto a slovo vypočúvaných osôb - podozrivých či svedkov - je pod detailnou diagnostikou vyšetrovateľov, ako vo vypočúvacej miestnosti, tak aj na druhej strane v násluchovni. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Retardovane hrajúci chlapec je veľmi odrádzajúci, avšak príbeh samotný a jeho predstava zaujímavá. No stvárnenie je také veľmi urýchlené, dokonca bez napätia a to je bez čítania obsahu, ktorý tu dáva TV hnoj, prezrádzajúci v prvej vete všetko. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takové malé komorní intenzivní ... jedna výslechová místnost, jeden spratek vs. Vaculík jako slovenský policajt s češtinou a Zuzana Mauréry jako největší bitch prokurátorka . Nějaký nápad a zajímavost v provedení by tam i bylo, ale na jednu místnost strašně málo... trochu divadelní hra. ()

Simon.Dobes 

všetky recenzie používateľa

Výborná téma seriálu aj tejto epizódy. Má to správne vážnú atmosféru, ktorá buduje napätie. Nesedel mi len chlapec v hlavnej úlohe. Najmä kvôli absolútne neprirodzenému slovníku. Pracujem s deťmi a veru až takto to nepreháňajú s anglickým slovníkom. Verím, že epizóda zanechala v slovenských divákoch, ktorí sú zvyknutý na zábavu a oddych, nepríjemný pocit. Pri pomyslení, že je to inšpirované skutočným prípadom. Len tak ďalej. 3,5/5 ()

TOPmoovie odpad!

všetky recenzie používateľa

uplne absurdny scenar pre toho krpca , taki nemaju sajnu , ALE!  jemu dali do huby slova dospeleho. vaculik, uplne ho reziser zneuzil, amaterska praca. a kto by chcel obtlstnutu maurery?? vaculik ???? boze... to su loosri ti dnesni kvazi reziseri a scenaristi.  ale kamera a strih a hudba,  na jednotku. ()

Reklama

Reklama