Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Poté co přežila útok Godzilly na San Francisco Cate šokuje další skandální tajemství. Obklopená řadou hrozeb se vydává na dobrodružné pátrání po celém světě za pravdou o své rodině a tajuplné organizaci zvané Monarch. (Apple TV+)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (4)

Následky (2023) (S01E01) 

Velmi slaby otvarak. Ma znazornovat udalosti po dni, ked Godziliak rozmlatil San Francisco, ako sme to videli v nedavnom filme. Kto si po vstupe do bytu otvoreneho klucami, narazam na filmovu Cate, vojde dnu a dalej bez toho, aby za sebou zavrel dvere? :) Nasledny afektovany udiv s neocakavanymi najomnikmi posobil velmi strojene....vsetko okolo vas po vybuchu praska a vy ostanete stat na mieste a nechate sa zavalit?! Mnoho do oci bijucich hluposti, ktore ma vyrusovali. Nuz a ked zacala mlada vysilovat v metre ako v ochotnickom divadlo, utrdil som sa v tom, ze ide len o dalsi z radu lacnych rychlokvasenych serialov. Pozitivne ma prekvapil az samotny zaver, kedy si uvedomite dosledok a rozsah roznych vykreslenych casovych linii. 30% Pozriem este jeden vydany diel, avsak posobi to velmi brakovo. Ak vsak CGI priseriek bude stat za to, mozno len pre tieto kusky to bude stat za to. ()

Odjezd (2023) (S01E02) 

Konecne sme sa dockali k zaveru i nejakej priserky, na co sme si museli pekne dlho pockat. A i to sa "udialo" v davnej minulosti. A nevyvazi to 90% epizody predtym. Taky, trosku prerasteny, gumovy okridleny diablik. Charaktery su do jedneho neuveritelne a posobili na mna neautenticky a lacno. ()

Tajemství a lži (2023) (S01E03) 

Okrem sceny k testu atomovky z povodneho filmu, sme nedostali prakticky ziaden iny kontext. Zato vsak, klasicky unik postarsieho "Indiana Jones-a" - v tomto pripade sympatickeho Kurta Russell-a, ktory tomu kazdopadne trochu dvihol uroven...zial ten kontrast amaterskej a papulnatej omladiny ma obcas irituje. Serial je zial slabsi, ako som dufal. Novy "mraziac" prerasteny "drobcek" sa to snazi tiez zachranit, ale nedari sa. ()

Paralely a nitro (2023) (S01E04) 

Posledna epizoda, ktorej som este venoval cas. Neskutocne amaterske az prerastajuce do hluposti. Nevraviac o "atmosfere". Holt, ked chcete "zmykat" nejaku temu, samotne parazitovanie uspech nezaruci. ()

Reklama

Reklama