Reklama

Reklama

Martin Škrtel: Buď, alebo

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednými milovaný, inými nenávidený. Málokto však vie, aký je skutočný príbeh človeka, ktorý sa z malého Ráztočna prepracoval až na futbalový vrchol, do tímu FC Liverpool. Martin Škrtel prvýkrát pustil niekoho do svojho súkromia. Emóciami nabitý film jednej z najväčších osobností slovenského futbalu, kde prezradí to, čo o ňom doteraz nikto nevedel. Príbeh jednej legendy, ktorá prvýkrát dovolila nazrieť nielen do zákulisia jeho futbalovej kariéry, ale aj do svojho života. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (12)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Mám ho rád, dobre sa to pozeralo a dokonca sa podarilo ľudí oklamať, že víťazstvo v Slovenskom pohári je niečo veľké a že ľudia aj na ten futbal chodia pozerať, hoci mimo Trnavy prázdnota ako na zasadnutiach parlamentu. A Škrteľ bol tiež vynikajúcim žolíkom pre stávkové príležitosti, taká žltá karta bola v podstate mega istota. ()

Reklama

Zeduke 

všetky recenzie používateľa

Keďže som nevidel ani Kollera a ani Attilu, nemôžem to porovnávať. Samo o sebe som však čakal viac. Rada do budúcna, dokumenty treba robiť osobnostiam, ktoré si treba pripomínať - nie tým, ktoré sú ešte v čerstvej pamäti. Inak to smrdí PR: divák sa síce čo to dozvie, ale v podstate to všetko už aj tak vedel. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Prvních 40 minut jsem měl co dělat, abych neusnul. Nebavilo mě to vůbec. Ne každý známý fotbalista si zaslouží dokumentární film, k tomu ještě v délce celovečeráku. Naštěstí se pak začaly řešit věci kolem reprezentace, a absurdní angažmá v Bergamu, a film byl ke konci přece jen zajímavější. Být to na prostoru 50 minut, je to mnohem lepší, tady je spousta hluchých a nezajímavých míst. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Škrteľa ako slovenskú stopérsku legendu jednoznačne uznávam a tento dokument si určite zaslúžil. Mne už síce nepriniesol prakticky žiadne nové informácie s výnimkou zopár záberov zo súkromia, ale pre tých, ktorí ho až tak neregistrovali a chcú vedieť viac, sa to určite oplatí pozrieť. Dočkáte sa aj pár emotívnych scén. 65 % ()

Galéria (45)

Reklama

Reklama