Reklama

Reklama

Martin Škrtel: Buď, alebo

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Jednými milovaný, inými nenávidený. Málokto však vie, aký je skutočný príbeh človeka, ktorý sa z malého Ráztočna prepracoval až na futbalový vrchol, do tímu FC Liverpool. Martin Škrtel prvýkrát pustil niekoho do svojho súkromia. Emóciami nabitý film jednej z najväčších osobností slovenského futbalu, kde prezradí to, čo o ňom doteraz nikto nevedel. Príbeh jednej legendy, ktorá prvýkrát dovolila nazrieť nielen do zákulisia jeho futbalovej kariéry, ale aj do svojho života. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (12)

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Prvních 40 minut jsem měl co dělat, abych neusnul. Nebavilo mě to vůbec. Ne každý známý fotbalista si zaslouží dokumentární film, k tomu ještě v délce celovečeráku. Naštěstí se pak začaly řešit věci kolem reprezentace, a absurdní angažmá v Bergamu, a film byl ke konci přece jen zajímavější. Být to na prostoru 50 minut, je to mnohem lepší, tady je spousta hluchých a nezajímavých míst. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Mám ho rád, dobre sa to pozeralo a dokonca sa podarilo ľudí oklamať, že víťazstvo v Slovenskom pohári je niečo veľké a že ľudia aj na ten futbal chodia pozerať, hoci mimo Trnavy prázdnota ako na zasadnutiach parlamentu. A Škrteľ bol tiež vynikajúcim žolíkom pre stávkové príležitosti, taká žltá karta bola v podstate mega istota. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Škrteľa ako slovenskú stopérsku legendu jednoznačne uznávam a tento dokument si určite zaslúžil. Mne už síce nepriniesol prakticky žiadne nové informácie s výnimkou zopár záberov zo súkromia, ale pre tých, ktorí ho až tak neregistrovali a chcú vedieť viac, sa to určite oplatí pozrieť. Dočkáte sa aj pár emotívnych scén. 65 % ()

Zeduke 

všetky recenzie používateľa

Keďže som nevidel ani Kollera a ani Attilu, nemôžem to porovnávať. Samo o sebe som však čakal viac. Rada do budúcna, dokumenty treba robiť osobnostiam, ktoré si treba pripomínať - nie tým, ktoré sú ešte v čerstvej pamäti. Inak to smrdí PR: divák sa síce čo to dozvie, ale v podstate to všetko už aj tak vedel. ()

Galéria (45)

Reklama

Reklama