Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cady Heron mala nezvyčajné detstvo. Jej rodičia sú zoológmi a spolu s nimi žila 15 rokov v africkej džungli. Naučila sa  všetky techniky prežitia a stotožnila sa s tamojším spôsobom života. Ako tínedžerka odchádza  študovať na strednú školu do veľkomesta. Na škole sa zoznámi s Damianom a Janis. Čoskoro jej skrížia cestu aj tri nafúkané a zároveň veľmi obľúbené dievčiny – Regina, Gretchen a Karen – ktoré Cady zasvätia do mestského štýlu života a ich skupiny vôbec. Situácia sa vyhrotí vo chvíli, keď Cady začne chodiť s Aaronom Samuelsom, bývalým priateľom Reginy. Tá si to samozrejme nenechá a  ako pravý samoľúbi teenager si zaumieni, že začne s Aaronom opäť chodiť. Keď to Cady zistí, rozhodne sa s  Reginou rázne skoncovať. Spoločne s Janis a Damianom vymyslia diabolský plán, ako sa pomstiť... (TV Markíza)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Protivný sprostý nemrtvý holky

Protivný sprostý nemrtvý holky

05.02.2013

Nemáte dost zamilovaných upírů? Blbá otázka, já vím. Všichni jsme si oddechli, když Twilight sága přestala otravovat na plátnech kin... no, možná ne úplně všichni. Pro ty z vás, kterým žánr… (viac)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (viac)

Sacha rockovým zpěvákem

Sacha rockovým zpěvákem

01.01.2006

Herec Sacha Baron Cohen (kultovní postava Ali G-ho, či hlas lemuřího krále Juliana z Madagaskaru) si v připravovaném biografickém snímku CURLY OXIDE AND VIC THRILLS zahraje postavu rockera Curlyho… (viac)

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (viac)

Reklama

Reklama