Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williamsová (Queen Latifah) je krásna, neústupná a sexi taxikárka, známa tým, že sa ulicami New Yorku zásadne rúti rýchlosťou presahujúcou 150 km za hodinu! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektív, jeden z najlepších, ktoré New York má, ale, bohužiaľ, zároveň jeden z najhorších šoférov, akého kedy mesto zažilo. Andy je na horúcej stope gangu brazílskych bankových lupičiek vedených krásnou Vanessou (Gisele Bündchenová) a prehovorí Belle, aby mu pomohla štvoricu prefíkaných zlodejok chytiť. Chladnokrvná taxikárka a sebavedomý policajt sa spoločne púšťajú do napínavej hry na mačku a na myš a usilujú sa vypočítavé krásky prekabátiť. Divoká naháňačka sa môže začať, ale len v tom prípade, ak sa dovtedy Belle a Washburn nezabijú navzájom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (243)

DJ Rocco iNc 

všetky recenzie používateľa

Bolo zábavné sledovať, ako celé osadenstvo taxíka alebo iných áut, ktoré sa pohybujú rýchlo, sedí v štúdiu a okolo nich beží "plátno" alebo ak chcete, tak "pozadie" A naozaj komický bol začiatok, v ktorom profesionál na bicykli, k tomu aj viditeľne chudší, predvádza neuveriteľné kúsky a vzápätí sa z neho vykľuje žena plnších tvarov :) ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Jeden klad filmu musíte uznať - strihová skladba úvodnej sekvencie. Experimentovanie s montážou a švenkovaním, dynamické radenie záberov najrozličnejších veľkostí v prebleskujúcej mozaike staccatového strihu, predimenzovaný a digitálnymi filtrami/efektami prepchaný módny hyperrealizmus, to všetko vypaľuje obrazy neskutočnou silou priamo do hlavy. Genialite (či popkornovému manieristickému prefabrikátu, záleží na uhle pohľadu) týchto pár sekúnd sa už americké Taxi nielen nepriblíži, ale ani po ňom nežmurkne. Ostatok si komentár nevyžaduje. 10% ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Je sice pravda, že si francouzské Taxi už zas až tolik nepamatuji (stejně jako jeho pokračování, protože jsem to viděl jednou a už kdysi dávno/ což musím co nejrychleji napravit), ale tohle americké bylo teda kýč. Nejen že mi byla hlavní hrdinka strašně nesympatická, ale celkově ten příběh nepobral moc originality a už vůbec ne vtipnosti. Jediné na co se dalo dívat, byla kočička Gisele Bündchen… ()

Borrtex odpad!

všetky recenzie používateľa

Docela nechápu, proč byl tento film vlastně natočen? Vždyť je to neoriginální zkopírovaná, a hlavně velice zkažená verze, již známého, originálního Taxi (1998). Queen Latifah se dle mého vkusu na roli taxikářky absolutně vůbec nehodila. Nemám co dodat, velice nepovedené kopie bez nápadu. 15% ()

Rehooo 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film jsem viděl úplně náhodou. Myslel jsem si totiž, že to je původní francouzská verze. Avšak hned v první minutě filmu jsem se ušklíbl nad tím, co že to vlastně sleduju. On ještě někdo natočil film o nadupaném taxiku? A on se někdo nechal setsakramensky inspirovat původním filmem Taxi? No tak to se teda moc nevyznamenali. Jen přidali jiné herce a jinak je to to samé v bledě modrém. Ikdyž je fakt, že koukatelné to je a pár vtipných a povedených scén by se tam taky našlo. Ale pořád je to jen kopie původního francouzského filmu. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (8)

  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)
  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)
  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)

Reklama

Reklama