Reklama

Reklama

Hriešny tanec 2

  • Slovensko Hriešny tanec 2: Havanské noci (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Američanka Katey prichádza aj so svojimi rodičmi na Kubu tesne pred vypuknutím revolúcie. Rodičia od nej očakávajú, že si nájde dobrú partiu a stane sa tak ako oni súčasťou miestnej smotánky, no ona sa zaľúbi do Xaviera - čašníka, ktorý je vynikajúcim tanečníkom. Tajne sa stretávajú v nočnom havanskom klube a začnú spolu trénovať na prestížnu národnú súťaž v tanci. Ale blížiaca sa revolúcia skomplikuje ich plány. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (289)

2Pac 

všetky recenzie používateľa

K pozeraniu Havanskych noci som pristupoval s predsudkami. Pokladal som ich len za plagiat. Ono to vlastne aj plagiat je, ale treba povedat, ze podareny. Pre niekoho, kto nevidel jednicku (taky clovek podla mna vsak neexistuje:), dvojka moze byt celkom peknym tanecnym filmom plnym skvelej muziky. Ako pohodickovy, trochu romanticky film je Havana nights celkom dobrym filmom, ktory vam pomoze spravit si ocko u priatelky, ak si ho pozriete spolu s nou ;-) hodnotim skor na 2*, jedna navyse je za neopakovatelneho P. Swayze, ktory ukazal, ze "stale to vie" ()

Právnička 

všetky recenzie používateľa

Velmi slabý odvar prvního dílu. Chybí tomu to krásné napětí a kouzlo. A onen "štěk" Patricka Swayzeho mi taky nepřišel zrovna vhodný. Ale abych jen nehanila a vysvětlila, proč dávám tři hvězdičky - líbila se mi hudba (skvělý soundtrack) a také herecký a taneční výkon Diega Luny. A jak už jsem psala u "Honey", mám prostě slabost pro tyto druhy filmů. Jen doufám, že už nikoho nenapadne natočit třetí díl :) ()

Reklama

Bobek15 odpad!

všetky recenzie používateľa

Je úbohé, ako sa snažili tvorcovia zarobiť na úspechu prvého dielu. Hrešny tanec sa stal kultom a perlou v svojom žánri, bol v všetkom prvý a originálny, ľudia si ho zamilovali a videli ho už niekoľkokrát a pozerajú ho znova a znova. A každý ďalší film, ktorý by sa mu čo i len trochu približoval, ľudia uvítajú s nevôľou a bude braný len ako trápne plagiátorstvo. A to ani nehovorím, keď sa po 20 rokoch nakruti sequel, ktorý nie je ničím iným, ako trápnym a nedôstojným pokračovaním kultovej jednotky. Úplne zbytočné, nudné, bez akéhokoľvek šmrncu a bez štipky snahy niečo inovovať. Jednoducho sopírovaná hlavná dejová osnova (iba prenesená do exotickejšej Havany), ba dokonca často aj identické repliky či scény. Takisto tá povestná chémia medzi hlavnými protagonistami nefungovala ani zďaleka tak dobre, ako v jednotke medzi Patrickom a Jennifer, pre ktorých to boli životné roly. No a obsadenie Patricka Swayzeho, aj keď len do vedľajšej roly, ako čisto marketingový ťah, bolo zž vážne úbohé. Čiže môj "odpad!" neberte ao hodnotenie filmu ako takého, ale ako vyjadrenie nesúhlasu a pohoršenia nad tým, ako trápne a silene sa snažili tvorcovia obohatiť, a to iba prostým a absolútne neinovatívnym kopírovaním megaúspešnej jednotky. ()

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Přítelkyni se ten film opravdu libil, tak jsme na nem byli 3x. Ja jsem si pro jistotu koupil špunty do uší a masku. Využil jsem to hned poprve a to uz na zacatku. Nudnej propadak. To je tak, kdyz se dela pokracovani v dalsim stoleti. Kdyz delaji dvojku, tak at to nazvou nejak nejak jinak, protoze to s jednickou nema nic spolecneho. nechapu, proc Swayze, kdyz hraje uplne nekoho jinyho a v jiny dobe. to byla tah vedle a celkove je to neslane nemastne ()

Lynn 

všetky recenzie používateľa

Hříšný tanec s Patrickem Swayzem je můj "oblíbený kýč" :-) Takže jsem na "dvojku" byla hodně zvědavá. Čekala jsem, že příběh bude klišovitý od A do Z, takže jsem se žádného většího zklamání nedočkala. Ale celkem příjemným překvapením pro mě byly velmi dobré taneční scény. Zvlášť, když jsem někde četla, že Diego Luna se s tancem moc nebratříčkuje, no přesto jen za něj dávám 1*, protože od doby Mexické jízdy patří společně s Gaelem Garcíou Bernalem k mým oblíbeným "Mexikáncům". Jen jednu velkou výtku mám - hudbu. Prostě pukud uslyšíte tu nejlepší kubánskou hudbu - Buena Vista Social Club, je Dirty Dancing na havanský způsob hudební brak. Ale na ty 2* + 1* za Diega to stále ještě je. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (6)

  • Diego Luna (Javier), který se naučil tančit za šest týdnů, přiznal, že normálně nejlépe tančí, když má v sobě několik piv. (Bauer)
  • Inspirací tvůrcům filmu byl skutečný příběh choreografky a producentky JoAnn Jansen. Ta se v roce 1958 coby teenagerka přestěhovala s rodiči z amerického města St. Louis do Havany a postupně poznávala svět golfových večírků a luxusních nočních podniků. Našla si kubánského přítele, který ji seznámil s místní kulturou. Zážitky z Kuby ovlivnily JoAnn na celý život - stala se choreografkou a v New Yorku vedla vlastní taneční skupinu. (HappySmile)
  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)

Reklama

Reklama