Reklama

Reklama

Hriešny tanec 2

  • Slovensko Hriešny tanec 2: Havanské noci (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Američanka Katey prichádza aj so svojimi rodičmi na Kubu tesne pred vypuknutím revolúcie. Rodičia od nej očakávajú, že si nájde dobrú partiu a stane sa tak ako oni súčasťou miestnej smotánky, no ona sa zaľúbi do Xaviera - čašníka, ktorý je vynikajúcim tanečníkom. Tajne sa stretávajú v nočnom havanskom klube a začnú spolu trénovať na prestížnu národnú súťaž v tanci. Ale blížiaca sa revolúcia skomplikuje ich plány. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

zablaga

zablaga (hodnotenie, recenzie)

Slabááá napodobenina jednotky..Dala som jednu hviezdu len pre to, že tie tance ušli:)

hokoko

hokoko (hodnotenie, recenzie)

No nic moc. Na tento film so sa dost tesila ale uprimne podla mna to bolo nudne a nezazivne take o nicom.

HeyHou

HeyHou (hodnotenie, recenzie)

Nevím proč, ale tak nějak jsem doufala, že by se "dvojka" kultovního hitu mohla aspoň zčásti vyrovnat svému předchůdci. Takhle mi to spíš přišlo, jako když se doktorce a právníkovi narodí popelář..

Harry_

Harry_ (hodnotenie, recenzie)

Pozná někdo, kde se to točilo? Na Kubě v roce 2004 asi ne. Ale je fakt, že koloniální architektura je i v řadě jiných zemí.

ozonidas

ozonidas (hodnotenie, recenzie)

davam 4* len preto, ze zboznujem tanec a ten tu nechyba, este viac zboznujem latino hudbu, ktora je tu tiez dobra (len skoda, ze moderna a film sa odohrava v uplne inej dobe :(

avi7

avi7 (hodnotenie, recenzie)

Toto môžem hodnotiť ako priemerný romantický film, ktorý ma k jednotke veľmi ďaleko. Herecké výkony sú priemerné. V porovnaní s jednotkou je to slabý odvar. Len pre ten tanec dávam dva.

crown

crown (hodnotenie, recenzie)

Když od filmu nic nečekáte, jen chudou kopii Vašeho oblíbeného kýče, dokáže vás pak potěšit¨málo. Třeba rozkošný sexy Diego Luna, celkem hezká nová bejby i Patrick, kterému to pořád skvěle tančí. Jasně cukr z toho kape, ale proč ne?

 (hodnotenie, recenzie)

Jinak řečeno je to taková romantika jako jednička!jestli tu někdo poslouchá popec tak ať se na to koukne v tom se fakt vyžije!!no jinak by tam mohli zlepšit choreografii tance!stojí to za velký prd!!

 (hodnotenie, recenzie)

Mam rada zhavejsi rytmy, a i kdyz je film v podstate o nicem, 3* ma za skvelou hudbu a docela zajimave tance.

Reklama

Reklama