Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý vynikající chirurg přišel o rodinu i paměť. Teď ale narazí na ženu, kterou kdysi dobře znal, a dostane tak šanci dát si život zase do pořádku. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (109)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Nakoniec to bolo celkom príjemné prekvapenie, čo je u Netflixu prekvapením, aj keď nezabudli spomenúť že či už niekto videl farára ktorý vie pracovať rukami, ale nehemží sa to tam multikultúrnym obyvateľstvom ani lgbt a vďaka skvelým kostýmom a atmosférou ktoré spomína Arsenal83 sa dalo v pohode vydržať celých 140 minút, s jedinou prestávkou. ()

quido_zidle 

všetky recenzie používateľa

Hledáte film plný zvratů, složitého děje a překvapivých rozuzlení. Jste cynik a uráží Vás lidská dobrota a "správňáctví". Tak si to nepouštějte, nebude se Vám to líbit. Protože tento film je obrovsky předvídatelný, dějová linka už jednodušší být nemůže a dobro se tam rozdává celé 2 hodiny. ALE  a ještě jednou ale - ten film Vás pohladí, jak dějem, postavami, kamerou, krásnými záběry a právě tou lidskou dobrotou. Poláci zase a už po několikáté výtečně!! Filmy našich tvůrců jim nesahají ani po jejich kotníky...:-( ()

Reklama

Mackoun 

všetky recenzie používateľa

Hezká podívaná. Až jsem sousedy podezíral, že si ze mě tím obsazením dělají šoufky. Baronka naprostá kopie naší správcové - jak charakterem, tak vzhledem i pohledem. Pan baron viceméně povedená krikatura našeho pana domácího, na jehož vzpouru bohužel dosud marně čekáme. Jejich syn jako by z oka vypadl bývalému kolegovi a mastičkář sám - no jaký by mohl být náš Jarda Dušek sympaťák, kdyby ho chudáka neuhranul syndrom božství… ()

Pawlisman 

všetky recenzie používateľa

Oj, jaký to silně dojemný příběh. A jak ty 2 hodiny rychle utečou. Vše jeta předvídatelné, prostě romantický dojemný příběh jako z Broadway nebo od V. Huga či nějakého spisovatele romantismu. Vše ve skvělé polské produkci a výpravě (oj, kam se CZ srovnání hrabe). Prostě. Pohádka hraná na city, ale ono to je dobře udělané a funguje. Milé překvapení. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

"Ja viem, ja viem, nepamätáš si..." Kto by nepoznal starší dvojdielny film Mastičkár?, aj u nás veľmi populárny a často vysielaný. Že sa Poliaci pokúsia o remake som netušil a po prvých zmienkach som to dosť spochybňoval. Načo prerábať dokonalosť? Samozrejme, prišli nové generácie divákov, ktorí sa nechcú vracať do minulosti, takže rozhodne pre nich a možno aj pre mňa, pretože ma zožierala zvedavosť...Dopadlo to výborne, ja fakt neviem ako to Poliaci robia, ale my sme oproti nim asi 100 rokov za opicami...Ich filmy, nedávna Jagna teraz toto, to je proste bezchybná dokonalosť v každej filmovej zložke. L. Lichota stvárnil Antona Kosibu bezchybne, problém som mal iba s jeho dcérou a príliš mladým zbohatlíkom, ktorí mi trošku tipovo nesadli, ale nerušili mi zážitok. Oproti originálu tam sú nejaké zmeny, no nie príliš zásadné. Príbeh je neskutočný, stále silný a chytľavý, herci skvelý a hudba krásne dopĺňa nádherné scény z poľského vidieka a často brnká na citlivú strunu. Slzy som mal na kraji, takže emócie filmu rozhodne nechýbajú. Chýbali mi nejaké scény, ktoré sú pre mňa nezabudnuteľné, ale samozrejme nikto asi nechcel presnú kópiu. Tak či tak, Poliaci dokázali urobiť remake, ktorý môže byť reklamou na remaky. Keď to porovnáme s pokusmi z Hollywoodu tak sa chce niekedy plakať. Bravo Poliaci, barzo dobre. 90%. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až ve 24. minutě. (pornogrind)
  • Natáčalo sa v týchto lokalitách: Zgierz, Lublin (Múzeum lublinskej dediny), Nieborów (palác), Falenty (palác), Głowno, Nowosolna (časť Lodže), Świdnik, Krzczonów, Liw a Nadarzyn (Arsenal83)
  • Artur Barcis je jediný herec, ktorý hral aj vo verzii z roku 1981. Tentokrát hral komorníka Józefa, predtým mal úlohu Wasylka. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (viac)

Reklama

Reklama