Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Urbanovci riešia ťažkosti života v utajení, ktorý obzvlášť zle nesie Anna. Leopold oznámi rodine svoje úmysly a Irena sa snaží prísť na to, ako situáciu obrátiť vo svoj prospech. Klára a Peter si nevedia dať rady so svojimi komplikovanými citmi. Eva sa opäť ocitá u Klausovcov. Walter ju prekvapí ponukou, ktorú nevie odmietnuť. Jakuba láka vidina peňazí a Holubec to využíva na zosnovanie veľkých plánov. David robí Márii starosti tajnými nočnými stretnutiami. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Svarinská rehliaca sa 5 minút v kuse ako keby mala akútny záchvat koncových častí črevného traktu a chcela to trápne zakryť. Ešte trápnejšia scéna s topením sa vo vode, kde je evidentne hladina nie vyššia ako meter... A potom je tu nový poznatok. Vďaka Polnišovej vieme, prečo humoristická relácia Kredenc skončila. Ona ho zožrala... ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪Obľúbený sitcom pokračuje, škoda len, že autori nevčlenili do scén aj ten umelý smiech publika, aj keď, s ohľadom na to, ako každá scéna vyzerá by tam musel byť asi stále.⚪Aj v tejto časti sa našlo pár poznatkov, ako napr.: horšie ako smiech prehrávajúca Svarinská je len Svarinská tváriaca sa, že sa topí; je naozaj na pováženie, ak si niekto myslí, že divák si nevšimne rozdiel medzi 20-ročnými dievčatami a 33-ročnou Svarinskou; je zábavné sledovať, ako sa dvaja židia, skrývajúci sa pod falošnou identitou potom nahlas polokrikom v obchode bavia o tom, ako sa musia skrývať a ako ich to dusí.⚪K nevydržaniu je linka nácek-predavačka, ktorá sa snaží použiť všetky možné klišé z iných diel a vytvoriť atmosféru osudovej zakázanej lásky, ale pôsobí to skôr tak, ako keď osudovú lásku nakrúcajú Slováci.⚪A záverom, informácia pre scenáristov, keďže očividne do scenára použijú akúkoľvek informáciu či fakt, ktorá im napadne pri zahmlení mysle. Veta: ,,Keby alchemilkový čajík mal vyriešiť náš problém, tak máme viac detí ako Beethoven," je absolútny scenáristický blud a faul, keďže, podržte sa páni autori, Beethoven žiadne deti ani manželku nemal. Avšak, sám bol z rodiny, do ktorej sa narodil ako osemnáste dieťa. Ach, ach. Ale veď, divák podobných diel to zožerie bez sťažností, čo tam po podobných chybách, však? To je tak, keď scenárista chce pôsobiť ako intelektuál, ale počúva dokumenty na Čt2 len na pol ucha. Potom je len interleguán.⚪ ()

Reklama

Reklama