Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Dunaji sa chystá prvá tancovačka a všetci žijú prípravami - kto tam pôjde? A s kým? Klára a Peter sa, každý po svojom, snažia vyrovnať s incidentom pri jazere. David prichádza s novým plánom pre odboj, aj napriek Máriiným obavám. Jakubove sebavedomie v novej práci marí Holubcove plány. Alena sa Jakubovi pokúša pomôcť. Evina zbrklosť ju dostane do komplikovanej situácie pred Walterom. Annu v obchodnom dome nečakane dobieha minulosť. Irena prekvapí Leopolda netradičným výletom... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To už nie je len historická nepresnosť. Scenár je plátkom nejakého scenáristu, čo mu tečie niečo biele po brade a nie je to mlieko a ten si vymýšľa príbeh v dobe, ktorej vôbec neporozumel. Aspoň historickú mapu mu mohli ukázať. Minule spomínali Košice či Lučenec ako slovenské mestá, tentokrát Komárno. Viedenská arbitráž nikomu nič nehovorí, Maďarsko neexistuje. Súčasné hranice sú podľa tohto nedouka a diletanta rovnaké ako v roku 1939. Na tomto by študent na gymnáziu prepadol a nie to nejaký scenárista, ktorému robia promo v mainstreame. ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪Už to je nielen historicky nepresné a nelogické, ale hlavne, začína to nudiť. Škoda o tom písať dlhšie. Dialógy občasne sú doslova na guľku do hlavy, lacné, nevypointované, nedobové. Všetko je jedno veľké klišé, postavy sa správajú čím ďalej, tým blbšie (vrcholom je scéna, v ktorej predavačka prehovorí nápadníka, aby prestal chodiť boxovať na nelegálne zápasy, lebo ho tam zabijú, on tam prestane chodiť, kvôli tomu ho začne vydierať majiteľ, ktorý na neho vsádzal, vyhodí ho a nápadník neobviňuje riaditeľa, ale, samozrejme, veľmi logicky, predavačku, že veď ona mu povedala, nech tam nechodí.)⚪Trus.⚪ ()

Reklama

Reklama