Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keďže humoru a zábavy nie je nikdy dosť, rozhodli sme sa na slovenské televízne obrazovky vrátiť obľúbený žáner skeč-šou v úplne novom projekte s názvom Kredenc. Pôjde o týždennú retrospektívu vo forme satirických správ a paródií na aktuálne témy z mediálneho, spoločenského a politického prostredia. Diváci sa môžu tešiť na špičkovú zostavu hercov a komikov, v Kredenci sa predstavia Juraj Kemka, Petra Polnišová, Roman Pomajbo, či Zuzana Šebová. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (89)

unclejack odpad!

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku som si ešte aj myslel, že to na tie tri stačiť bude - predsa len oproti Haló JE to posun k lepšiemu, ale už po pár dieloch som bol nútený opäť siahnuť po ťažkom kalibri a lamentovať nad tým, že SOS sa jednoducho už nikdy nevráti. Reklamy sú zvorané úplne - od nechutných - Lacalut - až po úbohé - Telekom, Alza. Paródia na Televízne noviny ešte daj daj, paródia na Búrlivé je akurát snôška hlúpostí. Sebaobrana má byť premrštená verzia toho, čo sme už videli v SOS a tie dve pipky s prenikavým rúžom ani nie sú vtipné. K výsledku pripočítame najväčšiu trápnosť seriálu, zúfalú snahu Hessa Jašteráka o rýmované vtípky a výklad pexesa a nemáme sa o čom baviť. Inak v SOS boli zostrihy v rámci správ robené vkusne a premyslene, tu v Kredenci je to vyslovene odfláknuté. Pýtam sa - čo sa to stalo? Prišli všetci v tej telke po roku 2010 o rozum alebo čo??? ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Toto VŠETKO už tu raz bolo (teda nie len raz, aspoň už 5-krát), akurát pod inými názvami a s inými účinkujúcimi. Možno sa občas nájde aj niečo, na čom sa dá zasmiať, tak aspoň za to 1*. Ale inak dosť neoriginálne, v podstate všedné. A nechápem načo tam pchajú tú Evelyn - na jednej scénke s kunami sa stavia kariéra stabilnej zabávačky fakt ťažko. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Kolísavá úroveň vtipov. Väčšinou slabá, občas trápna, ale niekedy príde taká scénka, že sa dobre zabavím. Výnimočne vybuchnem ako pri scénke v ambulancii -"Ešte nejaky probľém??" Zatiaľ 100% zábava je iba v kurze sebaobrany, aj keď je jasné, že to po čase stratí na sile. "Muž je nepriateľ, muž musí zemret!" Keďže sa volám Igor, tak u nás doma je to 2x zábavnejšie, ako možno pre iných. Pozriem si to vždy, ale non stop zábavu od toho rozhodne nečakajte. Ale ten kurz stojí za to. "Igor!!!...Ohrozuj!!!" 60%. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Je pravda, že niektoré scénky boli fakt vtipné a ako paródia trefné (Miesiči, Karma s Krepkou a farmárom Kemkom, či Hesso Jašterák pravidlene bodovali). Ale aj to, že časom bolo vidno, že vznikala len preto, že zmluva s TV bola podpísaná na XY dielov a niečo sa natočiť muselo, aj keď sa v nápadoch Dangl a spol evidentne vyčerpali. I tak ale rozhodne sympatická snaha o paródiu, ktorá začína byť v TV priestore úplne mŕtva. 65% ()

ujo_chmel odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto je uz aj medzi tym hnojom co sa objavuje na slovenskych televiznych kanaloch vynimocne ubohe. Humor taky primitivny som naozaj este nikdy nevidel. Vlastne to sa ani neda nazvat humorom, je to len zopar zufalcov robiacich opicky a generujucich nahodny vyber slov pozliepanych do viet. Idiocracy v realite. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (6)

  • Paródie na seriály sa natáčajú v tých istých ateliéroch, v ktorých sa točia aj originály. V rámci šetrenia sa natáčalo aj v byte jedného komparzistu. (Johnny_SVK)
  • Petra Polnišová s účinkovaním v šou dlho váhala, no nakoniec ju presvedčila zostava hercov. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)

Reklama

Reklama