Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektív Alex Cross (Morgan Freeman) vyšetruje mimoriadne závažný a súčasne aj záhadný prípad: z prominentnej súkromnej školy sa, napriek všetkým bezpečnostným opatreniam, po vyučovaní stratila dcérka známeho kongresmana Megan Roseová (Mika Boorem)! Jediného svedka zavraždili a inak nikto nič nevie, nikto nič nevidel... Spočiatku sa Alex skutočne nemá čoho „chytiť“, hoci vie, že hrá o čas a o život malého dievčatka - napokon zachytí prvú stopu, ale únosca akoby bol stále o krok pred ním! Je to skúsený profesionál, ktorý dobre pozná svojho protihráča. Jeho odhalenie nie je jednoduché a šokuje aj skúseného kriminalistu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (201)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Ale jo šlo to, první díl jsem neviděl a ani po tom netoužím, tohle jsem zkouknul jen proto že to bylo na řadě, nakonec jsem zklamán nebyl jen mi celkem vadil únosce který mi byl děsně nesympatický a ani Freeman moc nezářil. Každopádně mi je už celkem trapané číst komentáře(já tušil jak to bude od 5 minut). ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý nakoniec dostane dva rozmery. Jednak ide u mňa hore svojim koncom, pretože ja mám rád prekvapenia a tu sa naozaj odhalenie podarilo filigránsky ukryť pred okom diváka. Na druhej strane ten koniec bol aj teatrálny a najmä konanie páchateľa, ktorý si nevie poradiť s malým dievčatkom a strieľa od buka do buka, bolo veľmi prehnané. ()

Reklama

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Průměr, průměr, průměr. Morgan Freeman je tady jediný z herců, který stojí za povšimnutí, a pokud mají některé scény něco jako spád, je to díky hudbě Jerryho Goldsmithe. Abych ale jen nenadával, první půlhodina se mi velmi líbila. Ovšem potom jako bych začal sledovat úplně jiný film s čím dál podivnějšími situacemi a nepříliš zajímavým rozuzlením. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Obvyklý model s psychopatem, policistou co má šrám na duši a uneseným dítětem tady příliš nefungoval. Největší problém vidím v tom, že to bylo takové nijaké. Freeman se toho zúčastnil bez valného zájmu, představitel magora taky nebyl příliš přesvědčivý a Monica Potter mi zrovna moc nesedla. navíc závěrečný zvrat člověk vytuší celkem brzy, takže nějaké překvapení se nekoná.Chybí atmosféra, napětí a tempo je spíše uspávací. Nemůžu říct, že je to totální černočíslová sračka, to zase ne, ale lepší označení, než lehce podprůměrná těžká rutina mě nenapadá. 35% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Titul "Ako pavúk" (Along Came a Spider) je americko-nemecko-kanadský koprodukčný film, ktorý v roku 2001 natočil novo zélandský režisér Lee Tamahori a v hlavnej úlohe sa objavil afro-americký herec Morgan Freeman. Vskutku globálna spolupráca. Je to klasický šablonovitý thriller, ktorý zbehlého diváka určite nezaskočí predvídateľnými dejovými zvratmi, ale na jedno pozretie je to celkom znesiteľné. Trocha však pochybujem o tom, že obsadiť Morgana Freemana do hlavnej úlohy bola dobrá voľba. Z môjho uhla pohľadu nemá na to, aby bol ťahúňom v takto ladenom akčnom krimi thrillery. *** ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (15)

  • Režisér Lee Tamahori sa rozhodol nenakrútiť typický film o sériovom vrahovi, ale namiesto toho sa pokúsil o niečo podobné filmom Dona Siegela. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Tyler Perry na stopě zločinu

Tyler Perry na stopě zločinu

21.03.2011

Na návrat policejního psychologa a vyšetřovatele Alexe Crossa, kterého ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk ztvárnil Morgan Freeman, jsme se těšili. V nové verzi si ho měl totiž zahrát Idris… (viac)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (viac)

Reklama

Reklama