Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka (Nia Long) mladej June (Storm Reid) zmizne počas dovolenky v Kolumbii, kam sa vybrala s novým priateľom. Keď dcéra začne po nezvestnej matke pátrať, hľadanie jej komplikuje nielen úradnícka byrokracia, ale aj vzdialenosť 1600 kilometrov. June zostáva v Los Angeles a pri hľadaní stôp šikovne využíva súčasné technológie, aby sa matku pokúsila nájsť, kým nie je neskoro. Čím viac však preniká do digitálneho sveta, tým viac otázok ostáva... A keď napokon June odhalí tajomstvo o svojej matke, zistí, že ju vlastne vôbec nepoznala. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (168)

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Tento film si uzije, resp. mu uveri, zrejme mladsie publikum zijuce a dychajuce na socialnych sietach a vobec internete. Zaujimalo ma, nakolko su uvedene stranky a sluzby autenticke a nakolko boli vytvorene len pre ucely filmu samotneho. Samozrejme, niektore mena stranok, live-cam nesedeli, ani nazov mostu Love Lock Bridge v Cartagene. Zaujimave, ze na nom v skutocnosti ani ziadne zamky nemozu byt umiestnene. :) Kto by patral po stopach ako ja, spominany most z videa je cca 500m severozapadne od toho, ktory ukazal June vyhladavac v google-maps, kde si mava s Javi-m live. Mensi twist influencerky v zavere a predtym za 2 odvedenia pozornosti a klamania telom. Neohurilo, ale nie je to uplne marne. Priemer. Mali sme tu i lepsie "desktop" kusky, s ktorymi sa pocas, ale uz i kratko pred Covidom roztrhlo vrece. ()

Hellknight12 

všetky recenzie používateľa

Skvelé pokračovanie, tgrileru Searching (Pátranie), ktoré rozhodne nezahanbi predchodcu. Téma je podobná a spracovanie je rovnaké ale rozhodne to ničomu neprekáža. Na prvý film to čiastočne nadväzuje ale ak ste prvý film nevideli nič sa nedeje. Nový film, nový prípad. Atmosféra filmu je napätá od začiatku do konca. Je tu síce trochu vtipu ale to len na začiatku a na konci, kde to vlastne aj úplne sedí. Missing vám rovnako zamotá hlavu ako Searching. Máme tu skvelé herecké výkony. Herci sú sympatický. Veľmi dobre spravený scenár a tiež hudba, ktorá pekne podporuje atmosféru. Film môžem odporučiť, každému komu sa páčil prvý film a má rád také spracovanie a podobné témy. Oplatí sa na to ísť do kina? Určite áno. Celkové hodnotenie za mňa je 100%. ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Určitě lepší než posledně  Pátrání (2018) na . které to na začátku i odkazuje má to lepší děj , herce a je to napínavější bohužel konec se zde opět nepodařil. Matka má nového přítele a ten ji pozve do Kolumbie na dovolenou dcera je doma  a má pro ně v pondělí dojet na letiště tak tam dojede a oni nikde. Tak jich hledá mezitím zjistíme , že její přítel je divný (nebudu více spoilerovat) její matka je divná (nebudu více spoilerovat) a vše směřuje k překvapivému konci.  Bohužel ten je ještě blbější než v pátrání jelikož pokud má někdo chytrou aplikaci na vše a ten její únosce to nedokáže zničit tak je idiot . 80 procent ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

tyhle desktopové thrillery jsou vděčné a vzhledem k tomu, že se jich ještě nechopil někdo kdo by je sekal jak Baťa cvičky a není jich tak mnoho, skoro vždy spolehlivě zabaví. Ani Nezvěstná jakožto neformální nástupce velmi dobrého Pátrání na tom není jinak. Zápletka je sice tentokrát zbytečně šroubovaná a ve všech těch zvratech na zvraty je v určitých pasážích na hranici uvěřitelnosti, ale naštěstí se nikdy nedostane do bodu, kdy by to co děje na plátně vyznívalo hloupě nebo trapně...70% ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Druhé pátrání už sice není tak kvalitní jako to první, ale určitě nezklamalo. Nápady tvůrcům určitě nedošly. Sympatičtí herci bezproblémově táhnou děj neustále dopředu, akorát bych samozřejmě tak o 20 minut klidně zkrátil. Fascinuje mě jaké dovednosti dnešní mládež předvádí. Hlavní hrdinka dokáže hýbat případem mnohem zdárněji než policejní vyšetřování. Velmi mě potěšila účast Desperádového de Almeidy. 70% ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (4)

  • Na začátku filmu jsou vidět záběry z filmu Pátrání (2018), který se v mnoha ohledech podobá filmu Nezvěstná. (Osiris_o.O)
  • Film se odehrává v červnu 2022. (mikki089)
  • Natáčanie prebiehalo od 30. marca do 30. mája 2021 v Los Angeles v Kalifornii. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama