Reklama

Reklama

Significant Other

Trailer

Obsahy(1)

Harry (Jake Lacy) a Ruth (Maika Monroe) sú spolu už šesť rokov, keď sa vydajú na výlet do zapadákova niekde na severozápade Ameriky. Ruth bojuje so záchvatmi paniky a výlet v nej občasne spúšťa stavy úzkosti. Prechádzka hustým lesom ale naberie temný spád, keď si uvedomia, že tam nemusia byť sami. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (39)

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

No tohle je fakt těžký hodnocení... První půle naprosto skvělá, psychologická, s náznaky mysteriózna či thrilleru... Po nečekaném zvratu přišel údiv, rozčarování a proklínání tvůrců, asi jako "Proč se z toho nějakej zatracenej kretén pokouší dělat frašku?! Vždyť by to mohlo bejt tak skvělý horrorový scífko!" Pak postupně vcelku smíření se se změnou/s posunem žánru, a po skončení (které myslím přišlo až zbytečně rychle) se mi to zase v hlavě pomalu rozkládá (sakra jak to mám říct jinak, když ne "rozležuje"?), no a nemůžu si pomoct, shledávám tenhle film osvěžujícím, originálním, líbil se mi, bavil mě, pobavil mě, bavila mě psychicky labilní Majka... Ale stejně by bývalo mnohem lepší zůstat v temné horrorové rovině, stačilo málo. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Skvělá atmosféra tvořená zvukem a obrazem v úvodu nadchne, stejně jako parádně nasnímaný les jak z nějakého z dokumentů o přírodě. Jakmile se začala odvíjet zápletka, nadšení trochu opadlo a vyklubala se z toho úplně obyčejná, i když alespoň v mém případě dost zábavná a zvědavost vzbuzující, béčkařina. Nemohu se ale ubránit pocitu, že s trochu jiným a lepším scénářem, který by se vyvaroval žánrovým výkyvům, to mohla být s tímhle audiovizuálem vyloženě lahůdková hororová sci-fi pecka. ()

Reklama

mark9th 

všetky recenzie používateľa

Zas a znova jeden z underrated movie. Vidim ze tunajsi "odbornici" to uz pekne osrackovali svojimi "analyzami" aneb "jedna veta postaci, ved nerozumel som tomu" :). Scifi hodne pokracovania a hodne zamyslenia. Netypicke ponatie nametu o pristahovalcovi z ineho kuta vesmiru a celkom logicke vyrozpravanie pribehu ako by teda asi mohol vyzerat sposob, akym by nas niekto chcel ovladnut. 4 hviezdy nie su vsak za to. Su za pekny vizual, netradicny nadych humoru, necakany twist v pribehu a aj za zaver, ktory mna osobne potesil a pre tych co to uz videli tak nie, nemyslim si, ze pribeh nemal svoj koniec. Ak by sa nejakym zahadnym sposobom nasla sanca na pokracovanie, nebudem sa hnevat. Ale je viac menej uz iste. ze tak ako podobne u inych underrated movies, az o par rokov uvidia ludia potencial, ktory tu jednoznacne je a to uz bude mozno aj neskoro. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica je celkom solídna. Má to atmosféru, lesík je pekne nasnímaný a nádherná Maika je celkom sympatická. Kazí to len jej otravný boyfriend. V druhej polovici sa ale odhalí vo co go a celý film sa rozpadne. Katastrofálne obsadený otravný boyfriend svoju rolu ani zďaleka neuhral a celá druhá polovica je jeden veľký otravný trapas. Ako 40 minútová epizóda nejakého deväťdesiatkového mysteriózneho seriálu by to fungovalo lepšie. 3/10. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Počiatočná serióznosť dostane nečakanú trhlinu po úvodnej tretine, pričom následný komediálny nádych buď človeka preberie, alebo s absurdným výrazom zarazí do fotelky. ja si nemôžem fakt pomôcť no mne táto jednohubka napriek svojmu nádychu vyslovene tragická neprišla, keďže pointa vedieť sa v cítiť do iného, bola poňatá pomerne originálnym spôsobom. Pre mňa priemer .. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama