Reklama

Reklama

Sorry About the Demon

Trailer

Obsahy(1)

Will (Jon Michael Simpson) je mladý muž, který má po rozchodu zlomené srdce a navíc zjistí, že jeho novej bejvák je plný neklidných duchů. (JasonCZ)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

exe. 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchá a nenáročná komediálno-hororvá blbina, ktorá paroduje a robí si srandu z podobne ladených kúskov o duchoch a prekliatych domoch, ale aj keď žáner horor sa absolútne tomuto filmu vyhýba, komediálna stránka si tu možno dokáže nájsť zopár priaznivcov. Sorry About the Demon sa skladá z jednoduchých klišovitých žánrov, ktoré ale stavajú na celkom jednoduchých až primitívnych vtipov s jemným podtónom mysterióznej atmosféry so sympatickým hereckým obsadením (hlavných aj vedľajších), u ktorých som sa vedel stotožniť s postavami, ktoré sa pre takýto žáner hodili. Hlavný hrdina Jon Michael Simpson podáva dobrý výkon zlomeného mladíka bez života, ktorého dušu nechcú ani démoni a na rozdiel od väčšiny tento film stavia na bizároch (čo je v žánroch horor/komédia viac menej klasika, nad ktorou netreba hľadať nejaký hlbší význam), napríklad robenia si srandy z vyháňania duchov až po prázdnotu hlavnej postavy, kde "nadprirodzené sily" a paranormálne javy zo začiatku vníma ako súčasť svojho života, ktoré berie skôr na vyplnenie vlastnej prázdnoty, čím sa odlišuje od drvivej väčšiny duchárčiny. Komediálna stránka si drží úroveň svojej typickej absurdnosti, ktorá sa pre takýto žáner hodí a nesnaží sa o nasilu tlačený humor, kde niektoré hlášky fungujú a svojim nádychom a spracovaním pripomína filmy ako Zombieland (aj keď sa nejedná o zombie) alebo Yummy, ktoré majú zabaviť a nie hľadať v nich niečo viac. Škoda len pridlhej stopáže, ktorá by sa úplne v pohode zmestila na takých 80 - 90 minút, vtedy by som išiel z hodnotením možno aj vyššie a druhá polovica sa síce viezla na trochu slabšej vlne, ale niektoré nápady boli celkom zaujímavé a dosť záleží aj od uhla pohľadu - ako komédia je to dobré a ako horor to treba brať s nadhľadom. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku sa mi páčilo, ako sympaticky tento malý horor paroduje ''strašenie'' z mainstreamových hororov, ale v druhej polovici už je film strašne naťahovaný a v niektorých scénach je jasne vidieť, že tvorcovia nevedeli, ako to celé ukončiť. Casting je sympatický a keby to malo okolo 80 minút bolo by to za slušné tri, ale takáto stopáž bola skrátka príliš. Nápady sa ale tvorcom uprieť nedajú, takže v budúcnosti určite uvítam nejaký ich ďalší kúsok. ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

V dnešnej dobe už poriadne šialenú hororovú komédiu nenájdete. Možno ak máte veľké šťastie. Tuto máme opäť raz čistý priemer. Natočené je to pekne (viac menej pre deti), po humornej stránke dosť slabé, nezasmial som sa poriadne ani raz. Horor to asi nemá cenu komentovať. Na druhú stranu sa nato dobre pozerá, ubehne to celkom rýchlo aj napriek 105 minútam a celkovo mi prišlo, že snaha tam bola. Rozhodne nie až také katastrofálne ako hodnotenie a 3* na pohodu. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Dobrou hororovou komedii nikdy nepohrdnu. Sorry About the Demon sice není filmem ke kterýmu bych se v budoucnu vracel ale jako jednorázová odreagovačka to bylo zcela dostačující. Moc jsem si od toho nesliboval takže s výsledkem jsem spokojenej a klidně ty 3slabší hvězdy dám. ()

Reklama

Reklama