Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrastala v sirotinci v kláštore, pretože jej matka zomrela počas pôrodu a otca nikdy nespoznala. Nemá najmenšie tušenie, kto by ním mohol byť, ale zo srdca ho neznáša, pretože od nich odišiel. Milagros dovŕšila 18 rokov, a tak sa nemôže naďalej schovávať pred okolitým svetom v bezpečí za múrmi kláštora. Začne pracovať ako slúžka v dome bohatej rodiny Di Carlovcov, kde sa zoznamuje s novými priateľmi. Ale natrafí tam aj na nových nepriateľov, ktorí nemôžu vystáť jej neskrotný temperament a priamočiaru úprimnosť. Zoznamuje sa aj s pohľadným Ivom Di Carlom (Facundo Arana), mladým budúcim dedičom rodinného bohatstva. Milagros a Ivo sú ako oheň a voda, dva neskrotné živly, ktoré nejdú úplne dohromady, ale jeden k druhému neodmysliteľne patria... (TV Doma)

(viac)

Videá (4)

TV spot 1

Recenzie (421)

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Ach, sladké dávne časy... A vlastne, načo to zapierať, napriek všetkým technickým, obsahovým a logickým chybám, si túto telenovelu pozriem rada ešte i dnes. Pretože nie vždy máme radi len to, čo je bezchybné... A ja rada Muńeca brava mám. A i Gloriu, Linu, Bernarda, Sokoró, Ramona, slečnu Vicky, Angeliku... Veď sú to, a teraz nežartujem, asi najobľúbenejšie postavičky môjho detstva! A hoci si uvedomujem, že v skutočnosti celý tento seriál nie je nič viac, ako komerčná hlúposť, predsa len mám k všetkým tým 270-tim dielom silné citové väzby, a nič na tom nezmení žiaden racionálny fakt. Navyše, ako to tu už niekde bolo spomínané, mnohé kamerové sekvencie by vďaka svojej originálnosti a kvalite mohli byť inšpiráciou i pre "veľké" filmy. ()

haushinkaa 

všetky recenzie používateľa

Já si nemyslím, že to byla zas taková hrůza, z těch jihoamerických seriálků rozhodně patří k těm nadprůměrným a mě to bavilo... Klidně bych se na to podívala znova, je to taková oddychovka, která po nikom nechce žádné hluboké myšlenky, ani nemá žádné skryté poselství. Mě to bavilo a Natalia je krásná, takže plus * za ni... ()

Reklama

RedDuck 

všetky recenzie používateľa

Dialogy a romantické linie, tedy základ žánru telenovel jsou stejně pitomé, výprava je stejně papundeklová. I přesto na tuhle telenovelu mám daleko lepší vzpomínky než na ostatní zástupce a nestydím se podle toho hodnotit. Může za to to titulní videoklip, netradiční komické a ztřeštěné postavy a jakási obecná mladická lehkost oproti unavené statické konkurenci. Pokud by to někdo slušně sestříhal a dal do minisérie do deseti dílu, možná bych se pravidelně díval. ()

Ištván87 

všetky recenzie používateľa

A na tohle jsem se tenkrát občas podíval se sestrama. To bylo asi tím dabingem. Nebo šlo o přechodné pominutí smyslu. Nicméně ze začátku to vypadalo, že se to rapidně liší od ostatních kolem poletujících telenovel, protože u těch hlavní hrdinka nenosila vytahaný lacláče, čepici kšiltem dozadu a nedržkovala na všechny lidi kolem. Je to jediná koukatelná telenovela s perfektním českým dabingem (obrovský nepoměr - většina dabérů jsou určitě lepší herci než ti, které dabují) a příjemně pošahanou Natálii Oreiro, hrdinkou mých pubertálních erotických představ (tehdy jí chtěl opravdu každý). P.S: Když se tak na to dívám po letech, to hodnocení zvednu. Je to tak trochu guilty pleasure. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Ako hodnotiť telenovelu? Porovnávať s konkurenciou neviem (poslednú telenovelu čo som sledoval bola blahej pamäti Manuela a to už je dobré štvrťstoročie dozadu) a v porovnaní s akýmkoľvek “normálnym” filmom či seriálom je toto neskutočný škvár vo všetkých merateľných parametroch ako sú výprava, kamera, herecké výkony či scenár. Hudba však skrýva pre filmových fajnšmekrov nemálo prekvapení, keďže okrem hitov Natalie Oreiro sa tu vo veľkom používajú hudobné motívy z hollywoodskych filmov či seriálov. Keď sme u tej Natálky tak jej živelnosť (a latexové kostýmy) sú spolu s fakt vydarenou titulnou pesničkou najväčšie klady celého seriálu. Nakoniec ale celé hodnotenie závisí na zodpovedaní otázky, či to bola zábava. Ale aj áno, hoci mne osobne by bohato stačilo keby tých epizód bola len štvrtina. Drámy v dome sa potom začali vo veľkom recyklovať a stávať sa čoraz absurdnejšími až sa to časom zmenilo na úmorné čakanie kedy si nakoniec s Facundom definitívne padnú do náručia. Na etapu svojho života s Milagros ale budem spomínať vcelku v dobrom, takže nebudem v hodnotení prehnane prísny. 4/10 ()

Galéria (183)

Zaujímavosti (31)

  • Po více jak 10 letech od uvedení seriálu zemřela již čtveřice protagonistů. Arturo Maly zemřel 2 roky po natáčení, tedy v roce 2001 na srdeční infarkt. Norberto Díaz na konci roku 2010, Osvaldo Guidi v roce 2011 a Lydia Lamaison v únoru 2012 ve věku 97 let. (xninjax)
  • Pôvodne sa natočilo 22 dielov telenovely "Casablanca" o chudobnej servírke, ktorá hľadá svoje šťastie. Tvorcom ale bolo jasné, že toto by nemalo šancu zaujať divákov, a tak ďalšiu výrobu zrušili. Natalia Oreiro dala rýchlo dohromady nový námet a poslala ho Enriquemu Torresovi, ktorý napísal scenár. Obsadenie ostalo, pribudol len nový herec Facundo Arana, a vznikol Divoký anjel. Diely "Casablancy" sa nikdy nedostali do vysielania. [Zdroj: nataliaoreiro.cz] (matthew.17)
  • Natalia Oreiro a Facundo Arana si společně zahráli také v telenovele Jsi můj život (od r. 2005). Z dvojice se stal výborní přátelé. (xninjax)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené