Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrastala v sirotinci v kláštore, pretože jej matka zomrela počas pôrodu a otca nikdy nespoznala. Nemá najmenšie tušenie, kto by ním mohol byť, ale zo srdca ho neznáša, pretože od nich odišiel. Milagros dovŕšila 18 rokov, a tak sa nemôže naďalej schovávať pred okolitým svetom v bezpečí za múrmi kláštora. Začne pracovať ako slúžka v dome bohatej rodiny Di Carlovcov, kde sa zoznamuje s novými priateľmi. Ale natrafí tam aj na nových nepriateľov, ktorí nemôžu vystáť jej neskrotný temperament a priamočiaru úprimnosť. Zoznamuje sa aj s pohľadným Ivom Di Carlom (Facundo Arana), mladým budúcim dedičom rodinného bohatstva. Milagros a Ivo sú ako oheň a voda, dva neskrotné živly, ktoré nejdú úplne dohromady, ale jeden k druhému neodmysliteľne patria... (TV Doma)

(viac)

Videá (4)

TV spot 4

Recenzie (422)

spacylemon 

všetky recenzie používateľa

...Milagros, její kámoška "rozhoďnožka" a další tlupa krav a volů, z nichž všichni mají o pár koleček víc (skoro bych zapomněl na ctihodné jeptišky hrající fotbal!) - to mě fakt bavilo a nemyslím si, že by to bylo vždycky jenom nechtěně. Naopak vidím v tom velmi promyšlenou sebeironii, kterou do toho tvůrci dali a která z tohohle dělá jasně nejlepší telenovelu všech dob!... no teda, teď už sám nevím, jak vážně jsem to myslel, každopádně - jasně - 3 hvězdy tomu rozumný člověk nemůže dát, ale když těch 27% je taaak nespravedlivých!!! ;) ()

monolog 

všetky recenzie používateľa

No, přestože je to telenovela, tak má něco, co ostatní telenovely nemají. Neptejte se mě ale, co to je. I já to sledoval, pravda, sice jen ob pět dílů, ale i tak. Každej pátej díl mi úplně stačil, abych byl v obraze. No a ta úvodní znělka na začátku, ta je jedna z nejlepších, jaký jsem u telenovely viděl. Víc se rozepisovat nebudu, protože bych musel začít vypočítávat to, co se mi nelíbilo a tak bych brzy skončilu odpadu nebo někde tam dole. ()

Reklama

lucinkapes 

všetky recenzie používateľa

Jedna z nejlepších telenovel. Dobrá zápletka, plno vtipu a emocí. Navíc Natalie Oreiro stejně jak dobře zpívá tak i hraje a i díky jejímu výkonu dávám 4 hvězdičky. Viděl jsem asi 95% všech dílů a některé postavy jsem si zamiloval. Jediné co bych vytknul je na můj vkus příliš mnoho rozchodů a návratů k sobě u hlavních hrdinů. Ale tak každá telenovela je o tom, že na začátku je on a ona a až na konci jsou oni :-) ()

Angie91 

všetky recenzie používateľa

Svého času jsme to žrali všichni... nevidím důvod proč bychom se za to dnes měli stydět. Všichni jak se koukám moc rychle dospěli na to, aby si vzpomněli, že to byla nejsledovanější telenovela všech dob... a až zas bude někdo hodnotit "odpad", vzpomeňte si na dívku z kláštera, které stačil jediný pohled, aby měla české obecenstvo v kapse!!! ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Ach, sladké dávne časy... A vlastne, načo to zapierať, napriek všetkým technickým, obsahovým a logickým chybám, si túto telenovelu pozriem rada ešte i dnes. Pretože nie vždy máme radi len to, čo je bezchybné... A ja rada Muńeca brava mám. A i Gloriu, Linu, Bernarda, Sokoró, Ramona, slečnu Vicky, Angeliku... Veď sú to, a teraz nežartujem, asi najobľúbenejšie postavičky môjho detstva! A hoci si uvedomujem, že v skutočnosti celý tento seriál nie je nič viac, ako komerčná hlúposť, predsa len mám k všetkým tým 270-tim dielom silné citové väzby, a nič na tom nezmení žiaden racionálny fakt. Navyše, ako to tu už niekde bolo spomínané, mnohé kamerové sekvencie by vďaka svojej originálnosti a kvalite mohli byť inšpiráciou i pre "veľké" filmy. ()

Galéria (183)

Zaujímavosti (31)

  • Mariana Arias, která ztvárnila Andreu, je v Argentině dobře známou modelkou. Roli však dostala náhodou přes konkurz. (xninjax)
  • Milagros (Natalia Oreiro) je velkou fanynkou fotbalu, který často také hraje. Pro Argentinu typický fotbal má ráda i její představitelka Natalia Oreiro. (fiLLthe3DD)
  • Natalia Oreiro a Facundo Arana si společně zahráli také v telenovele Jsi můj život (od r. 2005). Z dvojice se stal výborní přátelé. (xninjax)

Reklama

Reklama