Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (130)

Motinski odpad!

všetky recenzie používateľa

Stopercentná sebaparodia. S hororom má spoločné iba krv a scenár je tak plochý a nudný že jediný dôvod prečo film vznikol je dojenie značky. Prostredie vojenskej akadémie môže znieť fajn, ale natočené to je katastrofálne. Treťotriedny brak v ktorom pošahaná bábika zabíja a nikto sa jej nevie ani náznakom ubrániť. Minulé časti boli vyslovene destké horory, no toto už nevystraší ani najmladších. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Pokud vám sedlo celé pojetí série, asi snesete i tenhle díl, i když se v hororové branži nejedná o nic tak výjimečného. Je zde snaha něco divákovi předvést, což celkem ucházejícím způsobem vede k tomu, že se scénář tváří lepší, než jaký ve skutečnosti je. Vývoj děje a vztahů mezi postavami zde v podstatě chybí, jde jen o to, jak Chuckyho zneškodnit dřív, než zabije Andyho. Tohle divák dostane. A to je vše. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tvorcovia radikálne zmenili prostredie a spočiatku sa zdá, že toto rozhodnutie dopomôže k skvelej hororovej atmosfére. Nemilo potom prekvapí, že postupom času sa dostávame do lesa a finále sa odohráva už niekde úplne inde. Pričom finále na chodbách a v miestnostiach kasárne by mohlo byť minimálne tak dobré ako naposledy v továrni. Chucky musí ísť na vec trochu inak, pretože zdravotná indispozícia a nehoda nevyvolajú toľko rozruchu ako vražda, dlho tento systém prácičky udržateľný nie je. Trojke chýba onen dôležitý rozmer chýbajúcej rodiny, Andy síce stále hľadá svoje miesto vo svete, ale Mancini to v scenári dostatočne neakcentoval. ()

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Hned dlouhá úvodní scéna se šéfem hračkářského koncernu napoví, kudy se Chuckyho příběh bude tentokrát ubírat. Úkrok k černé komedii je ještě výraznější než minule. Nicméně tam, kde mizí hororová atmosféra přibývá na nápaditosti ve vymýšlení, jak by panenka mohla vraždit dospělé lidi. Na řadu tak přijdou břitvy, nože, pasti či výměna slepých nábojů za ostré, ale třeba i takový infarkt. Chucky je opět nenapodobitelně roztomilý kamarád.  Herci sice příšerní, scénář bych možná sepsal taky, ale jinak naprosto nezávadné a povedené hororové béčko, tak jak má být. Kdyby taková byla všechna.  Třetí pokračování, tedy za tři. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to dosť dobrá hororová komédia, ktorá je posledným dielom tejto vydarenej trilógie. Má veľmi dobrý príbeh o Andym, ktorý už vyrástol, je z neho mladík a nastupuje do vojenskej akadémie, ale stále sa nevyrovnal so stretnutím s Chuckym. No Chuckyho znovu opravili a nechá sa poslať až do kasární, kde si nájde svoju novú obeť a zanecháva za sebou len mŕtvoly. Ale Andy ho chce za každú cenu zastaviť. So spracovaním som nadmieru spokojný, prenesenie deja do takéhoto vojenského prostredia je príjemným oživením a tak film baví po celý čas, aj keď dejovo už prakticky nič nové neprináša. Hororových scén je tu pomerne dosť a sú aj dosť vydarené. Síce zabitých až tak moc nie je, ale z celej tejto trilógie pôsobia rozhodne najdrsnejšie, nechýba podrezanie britvou, dlhé škrtenie, poteší aj zaujímavá scéna so smetiarskym autom, určite sa je na čo pozerať. Síce finále už nie je až také dobré, ale páči sa mi aspoň jeho zakončenie. A Chucky je tu perfektný, má skvelé pohyby aj grimasy, opäť výborné hlášky, nezabudnuteľný smiech a plno priestoru, takže s ľahkosťou preberá hlavnú úlohu po Andym. Herecké obsadenie tiež nesklame, Justin Whalin bol pre postavu staršieho Andyho dobrou voľbou, je tu aj plno zaujímavých vedľajších postáv, ako nová priateľka, namyslený veliteľ, holič a podobne, tu nie je problém. Réžia mohla byť aj lepšia, za predchádzajúcimi dielmi viditeľne zaostáva, ale aspoň ten štandard udrží a technická stránka je opäť výborná. Síce podľa hodnotenia to už dobre nevyzerá, ale mne všetky tieto tri diely prídu veľmi vyrovnané a nadmieru zábavné, takže ani tretie pokračovanie nie je žiadnou hanbou. Objektívna kvalita filmu- 66%, film sa páči mne na 75%. ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (17)

  • Prvý film série, v ktorom Chucky ako bábika aj vystrelí z pištole. (FromHell)
  • Aj keď sa Alex Vincent vo filme nemal vôbec objaviť, nakoniec môžeme jeho postavu vidieť na začiatku filmu, v scéne pri premietaní archívnych záberov. (BoredKid)
  • Dej filmu sa odohráva v roku 1998. (BoredKid)

Reklama

Reklama