Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (130)

tom88 

všetky recenzie používateľa

Tretí Chucky ma stále baví, no už to kolíše medzi 2 a 3*. Je to slabšie ako prvé dva diely no stále sa dá na to pozerať. Atmosféra sa trocha vytratila, náboj a spád tiež. Vraždy ostávajú na úrovni, no hlavne mi vadilo vojenské prostredie, v ktorom sa všetko dialo. Chucky je stále ten starý nepríjemný, vraždiaci, rafinovaný Chucky. Dúfam, že Detská hra 4 sa vráti tam, kde bola jednotka a dvojka. Ledva 50%. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Tretie pokračovanie vo vojenskej škole nie je úplne zlé ale potvrdzuje sa pravidlo že tretie pokračovania zvyknú byť najslabšie. Jednu hviezdičku pridávam za to že pred 20 rokmi nemusel byť Andy homosexuál ako je tomu v prípade jeho nového majiteľa v seriáli Chucky. Síce bol Chucky už podstatne menej vtipný ale ťah s vysielačkou pri bitke o vlajky sa vydaril, rovnako tak hrdinský čin najväčšieho outsidera. ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Dej sa posunul o niekoľko rokov ďalej a presunul sa do vojenskej školy. Úvod je fasa: Chucky zavraždí "hračkára" s pomocou hračiek, bohužiaľ akonáhle sa príbeh presunie na vojenskú školu, všetko ide do sračiek. Herci sú otrasní, výprava strašná a klišé nevyzerá zábavne ako v dvojke, ale nudne a úboho. Chuckyho OPAŤ opravili, aby mohli OPAŤ dokázať, že on nevraždil, ale on OPAŤ zabil tých, čo to spravili a OPAŤ sa vybral za Andym. A koniec - ďalšie OPAŤ. Tri body z desiatich akurát za skvelého Chuckyho a jeho technické prevedenie a za úvodnú vražednú scénu. PS: môj rebríček série CP4, CP2, CP1, CP3, CP5 ()

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Mancini si asi vzal dovolenku a poriadne sa na nej zhúlil, pretože takýto chabý scenár si nezaslúži ani hajzel ako Chucky. Andy v podaní trtka zo seriálu Superman tiež zrovna neočarí, a dokonca ani samotný Chucky, ktorý ziape na celé kolo ako chuj a škerí sa horšie ako keď seriem. Zbytočné, nudné a neplnohodnotné pokračovanie. R.I.P. Chucky... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Duša vraha Charlesa Lee Raya je stále uväznená v tele umelohmotnej panenky Good Guy. Za pomoci čiernej mágie sa pred svojou smrťou prevtelil do tejto hračky. Bolo to provizórne, dočasné, núdzové riešenie. Chce sa stať znova človekom. To sa mu môže podariť jedine prostredníctvom obety života Andyho Barclaya. Jemu totiž ako prvému prezradil svoju pravú totožnosť. Už dva razy sa pokusil Andyho zabiť a reinkarnovať sa do jeho tela. Nepodarilo sa mu to. Andy je už teenager. Stal sa kadetom vojenskej školy v Kente. Chucky sa vyberie za ním, aby konečne ukončil túto "Detskú hru". ** ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (17)

  • Dej filmu sa odohráva v roku 1998. (BoredKid)
  • Film sa nakrúcal od 4.2. do 24.4.1991 v amerických mestách  Los Angeles, Atlanta a Boonville, konkrétne na vojenskej škole Kemper Military School and Junior College, ktorá je v dnešnej dobe už zatvorená. (Darkage)
  • Britská premiéra filmu bola vážne ohrozená, jedny z britských novín (The Sun) vo svojom vydaní tvrdili, že tento film ovplyvnil dvojicu chlapcov natoľko, že zavraždili dvojročného chlapčeka Jamesa Bulgera. Neskôr sa ukázalo, že ani jeden z vinníkov film nevidel. (beso74)

Reklama

Reklama