Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (130)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

You just can't keep a good guy down Trojka je s môjho pohľadu veľmi slušné pokračovanie (Bár by boli všetky trojky v takejto kvalite.) Dej aj herci sa zmenili ale Chucky vonkoncom nie. Je to stále ten istý brutálny vrah s neuveriteľným zmyslom pre humor a nápaditými hláškami ktoré ani v tejto časti nepoľavili. Hodnotím to tak isto ako dvojku. Ja som tu kvalitatívny pokles nepostrehol. Tvorcovia si tu dávali záležať na Chuckyho prejave. Mimika a nič čo sa týka bábky nebolo sfušované. Jeho krik a nenávisť v tvári boli hádam lepšie ako v minulých častiach. ()

Haymar 

všetky recenzie používateľa

Ač už je to kvalitativně originálu na hony vzdálené, pořád mám i tento díl docela rád (dobrý nápad - zasazený dějem do vojenského prostředí, zabíjí naprosto nevyužitý potenciál a slabá, velice slabá režie). Přesto mi slabost pro Chuckyho a notná dávka nostalgie prostě nedovolí dát míň... Zároveň tímto dílem uzavírám "svou"(oficiální) Child's Play "trilogii" (další pokračování opravdu důrazně nedoporučuji!!)... ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Najhoršie na DETSKEJ HRE 3 je, že je príšerne nudná. Umiestniť dej na chlapčenskú vojenskú akadémiu by ešte vyhovovalo, ale celé to odsýpa pomaly, je to nudné, rutinne nakrútené, stereotypne obsadené i napísané... ja vám neviem. Čas však ukázal, že to môže dopadnúť aj horšie. Že legendárna vraždiaca bábika Chucky (s hlasom Brada Dourifa) sa môže dočkať bohužiaľ i vyložene trápnej paródie na samú seba (CHUCKYHO NEVESTA a CHUCKYHO SEMENO). Takže radšej nudná trojka, ako neznesiteľne nevtipná štvorka s päťkou. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Příběh začíná o osm let později a na stejném místě, kde končí dvojka. Tedy v továrně Guys. CITÁT - Andy je stará historie, nikdo si nevzpomene.........Nic nerozproudí krev víc jako škrcení oběti............Vítejte v Pekle......... Pravda prvních půl hodiny jsem se trochu nudil. Ale pak se to jakž takž rozjelo. CITÁT - Konec srandy!!! Krucinál, kde je Andy!!!!............... Chucky se konečně nasral a bude válka. Andy je ve vojenské škole a....vlastně Chucky už taky. Třetí příběh je sice lehce brutální, ale jinak nic moc. Na filmu mi vadil všudypřítomný hudební doprovod a zvuky, trhalo to uši. Jen za dvě hvězdy. ()

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Mancini si asi vzal dovolenku a poriadne sa na nej zhúlil, pretože takýto chabý scenár si nezaslúži ani hajzel ako Chucky. Andy v podaní trtka zo seriálu Superman tiež zrovna neočarí, a dokonca ani samotný Chucky, ktorý ziape na celé kolo ako chuj a škerí sa horšie ako keď seriem. Zbytočné, nudné a neplnohodnotné pokračovanie. R.I.P. Chucky... ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (17)

  • Dej filmu sa odohráva v roku 1998. (BoredKid)
  • Aj keď sa Alex Vincent vo filme nemal vôbec objaviť, nakoniec môžeme jeho postavu vidieť na začiatku filmu, v scéne pri premietaní archívnych záberov. (BoredKid)
  • Britská premiéra filmu bola vážne ohrozená, jedny z britských novín (The Sun) vo svojom vydaní tvrdili, že tento film ovplyvnil dvojicu chlapcov natoľko, že zavraždili dvojročného chlapčeka Jamesa Bulgera. Neskôr sa ukázalo, že ani jeden z vinníkov film nevidel. (beso74)

Reklama

Reklama