Reklama

Reklama

Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba

  • Česko Krotitelé duchů: Říše ledu (viac)
Trailer 19

Obsahy(1)

Callie (Carrie Coon) a Gary (Paul Rudd) sa s deťmi po udalostiach z roku 2021 usadia v New Yorku a naplno sa venujú pomoci tým, ktorých trápia nepríjemní duchovia a prízraky. Keď však mesto uprostred leta náhle zamrzne, je jasné, že noví Krotitelia majú dočinenia s hrozbou, s akou sa ešte nestretli… (Itafilm)

Videá (15)

Trailer 19

Recenzie (173)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Režisér Ivan Reitman natočil v roku 1984 film "Krotitelia duchov". Keďže táto duchárska komédia dosiahla divácky úspech, zrežíroval s tým istým hereckým obsadením aj druhú časť. Z oboch týchto titulov sa postupom času stali doslova kultové diela. Nadviazať na tieto dva filmy sa pokúsil v roku 2016 Paul Feig, keď natočil rozpačitú, feministickú verziu. Skončilo to ako prepadák. Oživiť slávu Krotiteľov duchov sa potom odhodlal až v roku 2021 Jason Reitman, syn Ivana Reitmana. Prebral štafetový kolík od svojho tatíka a zrealizoval titul "Krotitelia duchov: Dedičstvo". Bolo to veľmi príjemné prekvapenie, ktoré som ocenil plným počtom hviezdičiek. Preto som sa moc tešil na ďalšiu časť "Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba". V roku 2024 ju zrežíroval Gil Kenan. Nie celkom sa mu však podarilo naladiť na sviežu retro vlnu predchádzajúceho Reitmanovho snímku. Ono to nie je úplne špatné, no niečo tomu chýba. Alebo som mal len príliš veľké očakávania? Neviem, ale viac ako tri hviezdičky tomu nedám. *** ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Vyváženost předchozího filmu, který hravě spojil nostalgii s novými postavami a přirozeně navázal, je bohužel fuč. Dát nám to, co minule slíbili, se tvůrcům bůhvíproč nechtělo, a tak se původní tým rozhodně nevrátil do akce, naopak se mi zdá, že toho (možná s výjimkou Dana Aykroyda) udělal ještě méně. Nejzajímavější postavou tak zůstala Phoebe v podání Mckenny Grace. Není to vůbec špatný film, nicméně viděl jsem ho před týdnem a už téměř nevím, o čem byl. A to není nikdy dobře. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Restart z roku 2021, napriek svojim chybám, bol kompaktnejší. Frozem Empire je tuctovým doplnkom tejto ságy, ktorý v podstate stojí na jednom mieste a nedokáže sa posunúť ďalej a to aj napriek snahám celý príbeh alebo koncepciu servírovať v moderných šatách. Stále platí, že B. Murray v priebehu dvoch minút má vo svojom reči viac vtipnejších poznámok ako ostatní za celý film. Pre ne-fanúšikov prípadne začínajúcim divákom v dobrom prípade to bude na dve hviezdičky, pre hardcore fanúšikov sa to môže vyšplhať na slabú a krehkú trojicu hviezdičiek. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

AndrejBB 

všetky recenzie používateľa

Trvalo hodinu aj dvadsať minút, kým sa niečo začalo diať. Akurát, že aj tak sa vlastne nedialo skoro nič. Tvorcovia si zrejme mysleli, že keď do tej nudy občas hodia nejakú nostalgickú spomienku (aj keď úplne samoúčelnú, bez akejkoľvek náväznosti na dej), tak si divák nevšimne, že sa tam vlastne nič nedeje. Ešte aj vyvrcholenie filmu bolo úplne statické. Pritom samotný nápad bol dobrý, akurát to, čo sa stalo na konci filmu sa malo stať na začiatku. V konečnom dôsledku o filme najviac povie to, že v 5. deň premietania bola kinosála úplne prázdna. A ľudia čo neprišli spravili dobre. Pochváliť sa dajú výkony hercov, ktorí však nemali veľmi s čím pracovať. Vizuálne je to tiež pekné, ale to nestačí. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Ghostbusters č. 5 příjemně navazují na Afterlife. Spenglerovi se v mezičase stali plnohodnotnými krotiteli duchů a pokračují v newyorské tradici. Děcka povyrostla, Dan Aykroyd, Bill Murray a Ernie Hudson dostali zase trochu větší prostor a fungují s novou generací bok po boku. Přímočaré, nekomplikované, pohodové pokračování. #čsfdprojekce ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (8)

  • Gil Kenan potvrdil, že zosnulý Ivan Reitman bol informovaný o plánoch filmu ešte pred svojou smrťou vo februári 2022 a všetky schválil. (Arsenal83)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)
  • Keď Gary (Paul Rudd) povie, že si vybral film na filmový večer, zdvihne VHS kópiu Cannibal Girls (1973). Toto bol druhý celovečerný film režiséra Ivana Reitmana, ktorý režíroval prvé dva filmy Krotiteľov duchov. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (viac)

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

Jason Reitman se vydá do New Yorku 70. let

03.05.2023

Na čtyři Ceny Akademie nominovaný režisér, producent a scenárista Jason Reitman (Lítám v tom, Juno) nám před dvěma lety přinesl dlouho očekávané pokračování Krotitelů duchů, série, jejíž otěže… (viac)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (viac)

Reklama

Reklama