Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo chvíli, kedy Maddie (Jennifer Lawrence) hrozí, že príde o rodičovský dom, objaví veľmi zvláštny inzerát: bohatí helikoptéroví rodičia hľadajú niekoho na "rande" s ich introvertným 19-ročným synom Percym, kým odíde na výšku. Na svoje veľké prekvapenie Maddie čoskoro zistí, že čudácky Percy vôbec nie je ľahký oriešok. (Itafilm)

Videá (2)

Trailer 4

Recenzie (270)

anderson 

všetky recenzie používateľa

Tento film som pozeral ihneď ako bol divácky dostupný, ale akosi som sa okamžite nedokopal k jeho okomentovaniu. Mohlo to byť napríklad tým, že ústredný "prcičkovský" námet filmu je geniálny a aktuálny, no jeho uchopenie nedotiahnuté a jalové (a to tak po komediálnej ako aj akejsi - povedzme - presahovej stránke). Mohlo to byť aj tým, že som práve tu nečakal mainstreamový full frontal od Lawrencky, ktorá hoci má dokonalú figúru a hanbiť sa nemá za čo, tak už všetko dávnejšie "líkla na net" a nejaké to zásadné odhalenie sa teda žiaľ tiež nekoná (hoci čo si budeme navrávať, hladné divákovo oko si príde na svoje). Tiež to mohlo byť aj tým, že režisér lavíruje na hrane serióznej veselohry a pokleslej tínedžerskej zábavy a v oboch polohách je vyslovene vlažný a nezaujímavý. Nakoniec všetko vyšumí do stratena a ani tá domnelá kontroverzia tam vlastne nie je. Čiže vo výsledku taký pomerne pozerateľný ale načisto zbytočný filmový počin. Za troch mumákov. (6.2.2024) ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

No Hard Feelings zastal niekde na pol ceste medzi R-kovou komédiou a good feeling, romantickým filmom a po celú stopáž sa nevie rozhodnúť akým filmov by vlastne chcel byť. Na R-kovú komédiu tu je pramálo skutočne Rkového, drsnejšieho alebo sexistického humoru a posledná polhodina kedy sa film odrazu pretaví do romantického filmu, kedy postavy začnú riešiť existenčné problémy a dávať si dohromady svoj život akosi neladí s predošlým dianím a po emočnej stránke ani nijako nefunguje. Navyše celé sa to odvíja podľa úplne štandardnej scenáristickej šablóny, kde každú scénu a jej smerovovanie odhadnete vopred. Ako oddychový film na jeden večer neškodné a Jennifer Lawrence sa tu ukáže, ehm, v plnej kráse spredu, aj zozadu, takže niekomu to môže stačiť, ale ja som úprimne čakal niečo na štýl skvelých Prci, Prci, Prcičiek a dostal skôr The 40-Year-Old Virgin. CELKOVO: 5/10 ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"No Hard Feelings" je pre mňa dobre spracovaná feel good komédia, ktorá úprimne funguje a zo správnych dôvodov. Všetky scénky, ktoré majú spolu Jennifer Lawrence a Andrew Barth Feldman podľa mňa fungujú, humor je kvalitný, no rovnako sa film nebojí ani tých vážnejších scénok, ktoré ale vie nechať správnym spôsobom vyznieť a zapracovať ich do svojho konceptu. Ku koncu sa to bohužiaľ pokazí klasickými klišé, ktoré poznáme a vieme odhadnúť od začiatku do konca čo sa bude diať... no minimálne sa nám vďaka tomu film postaral o skutočne komické finále, ktoré ma pobavilo viac, než som si myslel. Ten deja-vu efekt bol podľa mňa spracovaný solídne. Je tu niekoľko vynikajúcich scénok, mimo iné aj možnosť vidieť nahú Jennifer Lawrence na pláži (čo ma celkom prekvapilo), Percyho hra na klavíri je vynikajúca a jeho pomsta Maddie keď pochopí pravdu je vymyslená tiež dobre. Najviac mi však utkveje v hlave asi momentka, keď sú k sebe Maddie a Percy úprimní a vedú spolu dialógy, ktoré nijakým spôsobom nesúvisia s jej dohodou s jeho rodičmi. Vďaka tomu má film svoje srdce na správnom mieste a funguje. Ale áno... komédia je rovnako kvalitná. Keď som sa mal smiať, tak som sa skutočne smial. Hodnotenie: B+ ()

filmfanouch 

všetky recenzie používateľa

Gene Stupnitsky zvládl u Hodných hochů příjemně překvapit, to se mu ve finále i sympaticky daří i u Nic ve zlým. Tato komedie se sice úplně nevyhne zajetým vodám  a fórům, které se míjí účinky, i díky hereckému talentu Jennifer Lawrence se ovšem daří schopně přeskakovat mezi odlehčenější a vážnější polohou, výsledek dokazuje, že má tato přidrzlá komedie o krapet více vrstev, než by se leckdo pokusil odhadnout.... ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Jennifer Lawrence se vrací skrze sice viditelnější kousek, ale stále dost nízko pod standardy, které si začala budovat v Hollywoodu před deseti lety. Přesto se na tuhle místy až ujetou roli překvapivě dost hodí, svým stále velmi půvabným lookem naláká nejednoho diváka a dokáže nám, že tenhle typ komedií umí být svěží i v době, kdy už vůbec není in. Jen to samozřejmě musí obsáhnout pár naprosto stupidních momentů (ničení aut), díky nimž nemůžu jít s hodnocením výš. [viděno na HBO Max 15.2.2024] ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (11)

  • Niektorí komentátori obvinili film zo sexizmu a sexualizácie mládeže. V magazíne Bust napísali: "Nájdite si chvíľku na zamyslenie sa nad tým, či by sa tento film nakrútil, ak by boli pohlavia obrátené. Viete si predstaviť, že natočíte film, v ktorom by 32-ročný muž nútil 19-ročnú ženu k sexu, ktorý nechce mať? Nikto by ten film nenakrútil. Ale keď manipuláciu robí dospelá žena, je to prezentované ako vtipné a zvláštne." (Arsenal83)

Reklama

Reklama