Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo chvíli, kedy Maddie (Jennifer Lawrence) hrozí, že príde o rodičovský dom, objaví veľmi zvláštny inzerát: bohatí helikoptéroví rodičia hľadajú niekoho na "rande" s ich introvertným 19-ročným synom Percym, kým odíde na výšku. Na svoje veľké prekvapenie Maddie čoskoro zistí, že čudácky Percy vôbec nie je ľahký oriešok. (Itafilm)

Zaujímavosti (11)

  • Okrem toho, že je Andrew Barth Feldman herec, je taktiež aj hudobník a spevák. Vie hrať na klavíri a gitare. Skladbu "Maneater" zahral vo filme on sám. (Dominik 261)
  • Jennifer Lawrence prezradila, že sa jej v štábe mnohokrát pýtali, či si je ohľadom nahej scény istá a či určite nechce dablérku. Na to povedala: "Ani mi nenapadlo použiť dablérku. Brala som to ako zábavu." (Arsenal83)
  • Niektorí komentátori obvinili film zo sexizmu a sexualizácie mládeže. V magazíne Bust napísali: "Nájdite si chvíľku na zamyslenie sa nad tým, či by sa tento film nakrútil, ak by boli pohlavia obrátené. Viete si predstaviť, že natočíte film, v ktorom by 32-ročný muž nútil 19-ročnú ženu k sexu, ktorý nechce mať? Nikto by ten film nenakrútil. Ale keď manipuláciu robí dospelá žena, je to prezentované ako vtipné a zvláštne." (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo koncom septembra 2022 v rôznych lokalitách okresu Nassau v New Yorku, ako sú Hempstead, Point Lookout, Lawrence a Uniondale. Skončilo sa v novembri 2022. (Arsenal83)
  • Jennifer Lawrence musela byť dva dni úplne nahá pri natáčaní scény bitky na pláži, a to aj pred očami celého filmového štábu. (Muel)
  • Zatímco jeho postava měla jet studovat na Princeton, Andrew Barth Feldman (Percy) odložil studium na Harvardu, aby si mohl zahrát v tomto filmu. (honzikk)
  • Zápletka filmu je založena na skutečném inzerátu z Craigslistu, který Gene Stupnitsky obdržel od producentů a rozhodl se jej zfilmovat. (figgo jr.)

Reklama

Reklama