Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo chvíli, kedy Maddie (Jennifer Lawrence) hrozí, že príde o rodičovský dom, objaví veľmi zvláštny inzerát: bohatí helikoptéroví rodičia hľadajú niekoho na "rande" s ich introvertným 19-ročným synom Percym, kým odíde na výšku. Na svoje veľké prekvapenie Maddie čoskoro zistí, že čudácky Percy vôbec nie je ľahký oriešok. (Itafilm)

Videá (2)

Trailer 4

Recenzie (271)

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Spoznávame mladú Maddie, ktorú postihla povedzme že, finančná kríza a potrebuje rýchlo splašiť peniaze aby jej nezobrali dom po mame. Nájde inzerát kde rodičia hľadajú partnerku svojmu synovi aby sa spoznal s dievčaťom, ešte než pôjde na vysokú. Herecké obsadenie: Prvý film kde sa mi Jennifer Lawrence zdala neskutočne sexi - asi je to tou postavou mrchy. Prevedenie: Komédia balansujúca na prahu znesiteľného humoru a trápnosti. Občas je to zdatne prestrelené a v tejto rovine to už nie je moc vtipné. Na druhej strane odhalili donaha jednu z naj sexi žien sveta podľa časopisu People a tak si film zaslúži aspoň malé bezvýznamné plus. Pocity: Vo finále som bol z príbehu viac smutný čo neviem či bol práve zámer produkcie. Pridaná hodnota: Bláznivá komédia s dobrým obsadením. 60% ()

viperDavid 

všetky recenzie používateľa

Když jsem viděl Jennifer nahou, přišlo mírné zklamání. Ta bohyně není tak úplně bohyně. Spíš je to bobr převlečený za bohyni. No jasně nevěřím, že v reálu tak má takový porost, ale ani prsa najsou tak dokonalé, jak by člověk čekal. Jo a k filmu, až na píseň v restauraci celkem průměrný snímek, který ale nad míru pobavil, takže musím hodnit kladně. ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Přesně tyhle typy filmů jako vystřižených z nultých let mi chybí (Netflix se tomu nepřibližuje) a ihned jakmile se objevil první trailer, tak jsem věděl, že to musím vidět. A strhlo mě to nakonec ještě více než jsem čekal, ta pátá hvězda fakt utekla jen o fous, když mě poslední akt už tolik nebavil. Fascinuje mě ale, že podobně jako Jennifer Aniston u Millerových na tripu, Jennifer Lawrence přijala takovouhle roli, kdy se zvláště v jedné noční scéně plně odvázala a nemohlo to být příliš příjemné. Ona se však na tu roli tak trošku mrchy perfektně hodí a její protějšek Andrew Barth Feldman je pro mě velkým hereckým překvapením. Výborný rom-com, kterých se dnes už tolik nevidí.. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Supr komedie u které jsem se fakt zasmál a odreagoval. Jennifer Lawrence je hezká, ale hlavně fakt přirozená a má komediální talent. Funguje je to nejen jako komedie o střetu rozdílných povah, ale i jako o střetu generací. To, kde třeba Bill Burr totálně selhal ve starejch fotrech, se v Nic ve zlým daří bravurně. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Zápletka bohužel není podána ani trochu věrohodně a film zároveň obsahuje jednu z nejzbytečnějších odhalených scén v dějinách kinematografie, ale ve výsledku to nebyla úplně špatná podívaná. Především tedy zásluhou slušné chemie mezi Jennifer Lawrence a Andrewem Barth Feldmanem, neboť o poutavosti nebo originalitě scénáře se rozhodně mluvit nedá. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (11)

  • Zatímco jeho postava měla jet studovat na Princeton, Andrew Barth Feldman (Percy) odložil studium na Harvardu, aby si mohl zahrát v tomto filmu. (honzikk)
  • Niektorí komentátori obvinili film zo sexizmu a sexualizácie mládeže. V magazíne Bust napísali: "Nájdite si chvíľku na zamyslenie sa nad tým, či by sa tento film nakrútil, ak by boli pohlavia obrátené. Viete si predstaviť, že natočíte film, v ktorom by 32-ročný muž nútil 19-ročnú ženu k sexu, ktorý nechce mať? Nikto by ten film nenakrútil. Ale keď manipuláciu robí dospelá žena, je to prezentované ako vtipné a zvláštne." (Arsenal83)

Reklama

Reklama