Reklama

Reklama

Jaula

  • angličtina The Chalk Line
Trailer

VOD (1)

Počas nočnej jazdy autom narazia dvaja manželia na malé dievčatko, ktoré stojí na ceste. Len centimetre ju delia od toho, aby ju prešiel motocykel. Po tomto zážitku skončí dievčatko v nemocnici. Keďže sa k nej nikto nehlási, rozhodnú sa jej nálezci vziať si ju k sebe. To sa čoskoro ukáže ako najhoršie rozhodnutie ich života. (Marceloo)

(viac)

Videá (10)

Trailer

Recenzie (52)

figliar 

všetky recenzie používateľa

Nie je to tak úplne horor, ale za to veľmi dobrý psycho thriller. Na rozdiel od tuctovej americkej produkcie, od začiatku do konca drží film v napätí a pre mňa neznámy hlavný predstavitelia hrajú ozaj skvelo. Dokonca ani detská predstaviteľka mi vôbec neprekážala, naopak filmu dodala potrebný mystery efekt. Ako režisérska prvotina Tataya mal film výborné zvraty a napokon prekonal moje očakávania. ()

Mamlas odpad!

všetky recenzie používateľa

Jakási blbka s mindrákem, že nemá děti, si vezme domů takovou šílenou holčičku. Tak asi první hodinu stopáže o ni pečuje, hádá se s manželem a mění se v ještě větší blbku. Hrozná blbost, nedívatelné. Pak konečně přijde nějaká zápletka, ale i tak se to furt nesmírně vleče a vleče. Jedna obrovská unylá nuda. (7%) ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Hlavne sa netreba inšpirovať či ovplyvniť tunajším zaradením k mysterióznym (veľmi málo) fikmom či hororom (to už vôbec). V konečnom prevedení je to trochu nadpriemerný thriler, ktorému by sadlo viac ak by so sudemom spolupracoval aj Simon. Iba tak na okraj, je na Netflixe vôbec film ktorý neobsahuje LGBTQ+ propagandu, šikanu, feminizmus alebo zneužívanie? O ustavičnom rasizme zameranom výlučne voči belochom asi hovoriť netreba, tentokrát z ničoho nič nemusel byť párik susedov čierno-biely, nakoľko boli zlý...pri tejto úbohosti námetov je tento filmrelatívne nadštandartný. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Žádný horror, natož mysteriózní, tenhle film opravdu není. Děj se ubírá úplně jiným směrem, než jakým jsem myslel, že se bude ubírat. Nic proti, kriminální thrillery já rád taky. Ovšem to by rejža Tatay nesměl být takový Tatar a jelito. Zápletka dobrá, zpracování hrozné, protože nešikovné, těžkopádné, kostrbaté. Plus otravně přehrávající představitelka Pauly. A retardovaně happyendový epilog je pak ona pověstná třešínka na dortu. Nebo spíš hřebík do rakve. I když je v poslední čtvrtině několik relativně napínavých momentů, celkově film považuju za ztrátu času. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Španielom dám šancu vždy, ale pri množstve filmov , ktoré točia sa určite nájdu aj slabšie tituly ako tento. Po polovici filmu som to takmer vzdal, nedokázalo ma to ničím chytiť, upútať, prišlo mi to také podpriemerné už od začiatku, už tá úvodná nočná scéna na ceste bola bez emócií i hereckého talentu. Celé to nekonečné čmáranie kriedou po podlahe malo splniť asi jediný cieľ a to zdramatizovať ten útek z pivnice, čo mimochodom vôbec nevyšlo. Určite nie s tak malým kúskom kriedy, ktorú chmatla do rúk. Príliš dlho sa to snažilo byť záhadné tak dlho až divákovi dochádza trpezlivosť a v závere z toho vznikne x krát prevarený thriller o divnom chlapíkovi...škoda času. 40%. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama