Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboji idú na záchrannú misiu; Teonna pretrpí sestru Mary; Alexandra sa rozhodne. (SkyShowtime)

Recenzie (12)

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatím stále nejsem úplně zaháčkovaný, jako tomu bylo u 1883. Stále si přidám jakoby bychom byli teprve na rozjezdu, ačkoliv hlavně u linky v Africe tam potenciál do dalších dílů vidím velký. Což je překvapivé, protože jsem čekal, že to gró série se bude odehrávat klasicky v USA, ale tam se to zatím rozjíždí dle mého opravdu pomalu, a ta Africká dobová atmosféra zatím u mě vyhrává. ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chápem že sa to len rozbieha ale africká linka je proste taký klam na diváka. Nemal byť seriál o Amerike? Pozerám že plusy ľudia dávajú práve za tú Afriku. Vyzerá že Spencerovi padajú pečené holuby rovno do huby, a ženy rozťahuju nohy v jeho blízkosti v rekordnom čase. Príliš ideálna postava s ktorou sa dá len ťažko stotožniť. Budúca Alex Dutton vyzerá úplne nadpozemsky a teším sa na jej budúce pôsobenie. Som rád že linka s ovcami nekončí, ešte tu bude nejaká tá vendetta. Sheridan má asi nejaké traumy z mladosti alebo čo, jediným jeho zloduchom sú výlučne mníšky - pokiaľ nie sú sadistky, tak sú nadržané lesbičky. Zaujímavý pohľad na svet... ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Napriek divoske a symposke Julii Schlaepfer v zavere, len nadpriemer. Ano, africka linia vonia exotikou, pizmom, testosteronom a dobrodruzstvom. Chybala uz len zienka. :) Hon stadecka, zopar sluciek a rozhovor osamotenych zien na verande za to nestal. Epizode vsak, co do kvality, opat, vo svojej drsnosti a zvratenosti, ktoru vnima sucasny civilizovany divak, kraluje linia "prevychovy" indianskych dievcat a stoicke odhodlanie babky jednej z nich. Ta samotna je na plny pocet. To okolo mi prislo, vzhladom na moje "naroky na Sheridan-a", lacno. Slusna cast, ale pri 1883 som si zvykol na lepsie. 65% ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama