Reklama

Reklama

Vitajte vo Wrexhame

(seriál)
  • Česko Vítejte ve Wrexhamu (viac)
Trailer
Dokumentárny / Športový
USA, (2022–2024), 19 h 55 min (Minutáž: 20–48 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(41)

Obsahy(1)

V seriáli Vitajte vo Wrexhame sa Rob McElhenney a Ryan Reynolds učia riadiť tretí najstarší profesionálny futbalový klub na svete. V roku 2020 Rob a Ryan spojili sily, aby kúpili nízkopostavených Červených drakov v nádeji, že premenia Wrexham AFC na príbeh outsidera, ktorému môže fandiť celý svet. Obavy? Rob a Ryan nemajú skúsenosti s futbalom alebo vzájomnou spoluprácou. Z Hollywoodu do Walesu, z ihriska do šatne, z vedenia do krčmy, tento dokumentárny seriál sleduje ich rýchlokurz vlastníctva klubu a neoddeliteľne prepletené osudy tímu a mesta, ktorí sa spoliehajú na dvoch hercov, že priniesú nádej a zmenu do komunity, ktorá ich dokáže využiť. (Disney+)

(viac)

Recenzie používateľa drackula k tomuto seriálu (5)

Sen (2022) (S01E01) 

Prvej epizóde sa podarilo ukázať všetko čo milujem na anglickom futbale. No a potom je tu Američan a Kanaďan, ktorí toho chcú stať súčasťou. Na prvý pohľad bizarný nápad, ale zatiaľ to funguje. Myslím si, že z rozdielov medzi americkým a anglickým videním športu sa bude ťažiť dlhodobo a môže to byť zábava. 80% Disney plus ()

Realita (2022) (S01E02) 

Splnený sen narazil na realitu. Žiadny americký happy-end s hrdinom, ktorý zachráni sezónu poslednou strelou z poslednej akcie v poslednej minúte. Bolo dosť smutné vidieť vcelku sympatických ľudí, ktorým sa nepodaril vytýčený cieľ ako odchádzajú zo scény. A zároveň je na zamyslenie aj neustále prizvukovaný rozmer, že ak by nový majitelia neprišli, mohli pokojne pracovať až do "dôchodku". Ale toto je futbal. 90% Disney plus ()

Prestavba (2022) (S01E03) 

Začína sa prestavba a očakávania sú vysoké. Škoda, že prebudovanie organizácie vyzerá na oko až moc jednoducho a aj získanie novej hviezdy je vybavené relatívne rýchlo. Pokojne to mohlo byť rozpitvané viac. Ale ako celok to fungovalo a teším sa na pokračovanie. 80% Disney plus ()

Prvý zápas na domácej pôde (2022) (S01E04) 

Vždy ma strašne pobavia vysvetľovacie vsuvky pre Američanov, či už čo sa týka systému anglických súťaží, alebo jazyka. Ryan a Rob opäť narazili na realitu pri téme trávnik, ale ukázali ako má vyzerať marketing keď máte "star power". 80% Disney plus ()

Bez strachu (2022) (S01E05) 

Úžasná epizóda, v ktorej je jasne demonštrované aký komplexný fenomén je na ostrovoch futbal a čo všetko s ním súvisí. Že to nie je len futbal, ale životný štýl a niekedy aj život sám. 100% Disney plus ()

Reklama

Reklama