Reklama

Reklama

Vitajte vo Wrexhame - Season 1 (2022) (séria)


Realita (S01E02)

(epizóda)
Dokumentárny / Športový
USA, 2022, 28 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Futbalový klub Wrexham sa pokúša kvalifikovať sa do play-off, zatiaľ čo jeho noví majitelia sa snažia (veľmi rýchlo) naučiť podstatu tejto hry a priemyslu, o ktorom nič nevedia. (Disney+)

Recenzie (2)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Wrehxam si svojim spôsobom cestu do playoff, ktoré je v titulkoch opakovane označované ako finále (človek ktorý pre Disney+ by mohol mať aspoň elementárne znalosti angličtiny, nie je to dokonca ani s akcentom z Walesu) zahatol 3 kolá pred koncom domácou prehrou s Notts County, ktoré malo nakoniec o 2 body viac ako oni. Ale výhra v Dag&Red by stále stačila na účasť v play off zo siedmeho miesta, nestalo sa. ()

drackula 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Splnený sen narazil na realitu. Žiadny americký happy-end s hrdinom, ktorý zachráni sezónu poslednou strelou z poslednej akcie v poslednej minúte. Bolo dosť smutné vidieť vcelku sympatických ľudí, ktorým sa nepodaril vytýčený cieľ ako odchádzajú zo scény. A zároveň je na zamyslenie aj neustále prizvukovaný rozmer, že ak by nový majitelia neprišli, mohli pokojne pracovať až do "dôchodku". Ale toto je futbal. 90% Disney plus ()

Reklama

Galéria (1)

Reklama

Reklama