Reklama

Reklama

Wimbledon: Zápas o lásku

  • Slovensko Divoká karta (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Peter Colt je večný smoliar, ale šťastie sa na neho konečne usmeje a prinesie mu úspech nielen na kurte, ale aj v osobnom živote. I keď je na úplnom spodku tenisového rebíčka, podarí sa mu získať divokú kartu, ktorá mu umožní zúčastniť sa prestížneho wimbledonského turnaja. V hoteli sa zoznámi s americkou tenisovou hviezdou Lizzie Bradburyovou a zamiluje sa do nej. Nečakané šťastie v láske a úspechy na kurtoch mu dodajú elán a Peter sa prepracováva na popredné miesto turnaja. Ocitá sa blízko splnenia svojho životného sna - bojovať o najvyšší titul v turnaji. Ostane mu šťastie verné, alebo ho opustí? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (660)

Fr 

všetky recenzie používateľa

P.Bettany jako 119. hráč světového žebříčku a K.Dunst (která je výš), vyvrátí předsudek, že sex před zápasem může uškodit..... . Ano, P.Bettany je sympaťák a K.Dunst se moc hezky směje, ale stejně jim moc nevěřím, že mohou hrát tenis. To ostatní ale ano. Film nenudí, po čase mám však dojem, že se mě stále někdo snaží za každou cenu dojmout a následně rozesmát. Je to prostě romantická komedie. Přesto jsem to dokoukal. Abych věděl, jak to dopadne. Tenis je totiž napínavej sport. ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Další super romantická komedie z britský dílny, která hodně mile odvypraví nevšední romantickej příběh z tenisovýho prostředí. Nicmnéně tomu podle mně přece jen něco(ani nevim co) schází, díky čemuž sem z toho neměl tak dobrej pocit jako například z Lásky nebeský. Krom toho tenisový zápasy jsou hodně špatně nasnímaný a sestříhaný, což je asi zapříčiněný snahou o eliminování delších záběrů na Bettanyho tenisový dovednosti, ale stejně to na mě nepůsobilo moc dobře ()

Reklama

ripo 

všetky recenzie používateľa

Až som bol šokovaný, aké vysoké hodnotenie má tento film .... Film, ktorý z hereckého umenia predstaviteľov neukázal takmer nič, len slabý odvar. Ale ako aj niečo ukazovať, keď im to scénar nedovolil. Športovo-tenisový výkon bol podpriemerný, niekedy vidieť lepší pohyb na dvorci u rekreačných hráčov .... A ten záver ... Ten sa dal snáď odpredvídať už v desiatej minúte filmu .... ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Mám rád filmy o sportu, mám rád i tenis, ale jen málokdy se tvůrcům podaří zachytit autenticitu sportovního prostředí. V případě Wimbledonu snad ani tvůrcům o zachycení reality ani tak nešlo, protože i laik pozná, že tady se opravdu hodně věcí nepovedlo. První problém nastává už v samotném obsazení. Zatímco Paul Bettany, ač to není zrovna žádný extra fešák, může, s přivřením obou očí, být dobrým tenistou, ale rozhodně nemůže porazit Hewitta ani Federera, jak nám tvůrci bezostyšně tvrdí, kdežto Kirsten Dunst, která snad v životě nedržela tenisovou raketu v ruce, tady vystupuje jako mladá tenisová hvězda. K smíchu! Vše je tu absolutně předvídatelné, naivní a nesmyslné. Podle mě je Wimbledon jedním z nejhorších filmů o sportu. 10% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Priemerná predvídatelná romanca s vopred jasným koncom (mám na mysli ten zápas), zaujímavá ale netradičným prostredím na tento žáner. Tenis mám rád, hrávam ho a dobre poznám pravidlá, čo je v mojom prípade pridaná hodnota. Z tohto hladiska je zaujímavé sledovať, ako tvorcovia s pravidlami tenisu volne narábajú, po treťom kole bolo hneď štvrtfinále, aj keď malo byť ešte štvrté kolo. Výmeny sú maximálne nereálne a na trávu príliš dlhé. Malo by to byť mínus, ale sledovať tieto chybičky ma bavilo, takže za 4. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (18)

  • Herci podávali se skutečnými míčky, ve zbytku výměny už byly většinou dodělávány počítači. (zajda404)
  • V zápase, ktorý bol päťsetový, Peter Colt (Paul Bettany) prvý set prehral. Keď však komentátor po zápase opakuje výsledok, hovorí, že prvý set vyhral. (redwik)

Súvisiace novinky

Politika, skandály a romantika

Politika, skandály a romantika

15.08.2006

Poté, co si Rachel Weisz nedávno odbyla natáčení ambiciózního sci-fi dramatu Spider-Man) jednu z hlavních rolí v romantické komedii DEFINITELY, MAYBE. Bude se jednat o čtvrtý režijní počin scenáristy… (viac)

Reklama

Reklama