Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědec mocné společnosti HYBRA-TECH, Charles (Peter Coyote), se vydává do Černobylu, aby získal poslední barely nebezpečného toxinu, dělajícího z lidí zombie. Plyn je tajně testován na lidech a vše se zkomplikuje když chce Charles udělat pokusného králika ze Zekeho - nejlepšího kamaráda jeho synovce. Zekeho kamarádi se rozhodnou vydat se do sídla společnosti HYBRA-TECH na pomoc. (jonyyy)

(viac)

Recenzie (47)

Sabrewulf odpad!

všetky recenzie používateľa

Trojkou měla série skončit. Tohle je ultrahloupý film, plný ultrahloupých hloupostí : bezdomovec se pomalu šourá k teenagerům a proto je jimi zastřelen ( ano, bezdomovec je sice zombie, ale to oni ještě nevědí) /// mocná společnost HYBRA-TECH je zabezpečena ještě hůř než benzínka /// boxující zombie..... a tak bych mohl pokračovat. Degradace a demence, co se bere vážně. Bliju. ()

Jimmi 

všetky recenzie používateľa

Tak po dlhom case sme sa dockali dalsieho pokracovania tejto,podla mna, celkom vydarenej serie.Musim povedat ze na kvalitu prvych dvoch dielov urcite nema ale nieje to az taky trapas aky by sa asi dal cakat.Velmi mi to pripomynalo resident evil a myslim ze si z neho tvorcovia "prevzali' zopar napadov.Celkovo sa to dalo v pohode dopozerat a nechybali ani telefonujuci zombici ako to bolo v prvych dvoch dieloch. Moc mi vsak nesedela inteligencia jedneho zombiho ktory uplne v pohode konverzoval.Podla mna by uplne stacilo keby zombici hovorili iba povestne slovo z tejto serie a to BRAINS,BRAINS. Ako fanusik tejto serie hodnotim toto dielo 3mi hviezdami.Pre nefanusikov.....moje hodnotenie -1(hviezda):) ()

Reklama

Lhurgoyf 

všetky recenzie používateľa

Po nedávnom znovuoživení zombie žánru si zaslúžila oživiť i pravá čierna zombie komédia, a myslím že vďaka Necropolisu sa to viac než podarilo! Režisér Ellory Elkayem a jeho partia hororových nadšencov určite vie čo robí, z filmu cítiť obrovské nadšenie a láska k zombie žánru (záverečné titulky stoja za to!). Zápletka je jednoduchučká a mierne (no ok, dosť) priblblá, zahŕňa v sebe krádež toxického plynu v reaktore Černobylu, vlúpanie partie teenagerov do podzemia tajnej diabolskej megakorporácie, a genetické konštruovanie zombie detí a zmutovaných zombie vojakov... ale whatever. Zásadným mínusom je prílišné preťahovanie deja - v prvom dieli začali mŕtvoly vyliezať už pri úvodných titulkách, v Necropoilse sa poriadne objavia až v druhej polovici filmu - a to je moment, od ktorého začína pravá zábava. Na scénu sa vyvalí horda zombies, teenageri nám začnú zomierať, vyšplechnú litre krvi, a zožiere sa kopec mozgov. Devízou filmu je už spomínaný humor a hlavne hlášky. Hláškujú zombies ("Send more security guards!"), hláškujú mrtví teenageri ("You're so beautiful. You know what I want to do to you? I WANT TO EAT YOUR FUCKING BRAIN!") a hláškuje Peter Coyote ("For what we are doing these? FOR THE WORLD DOMINATION OF COURSE!"). Bavil som sa ohromne, a teším sa na piaty diel! ()

DaViD´82 

všetky recenzie používateľa

Do půlky děsně amatérský pokus o film, ale od druhé částí se to zvrtne v naprosto nechtěně směšnou ujetinu, která baví až se bránice natrhává. Samozřejmě na minulé díly to nemá v žádném ohledu, ale pár nápadů se přeci jen najde. Jedna hvězdička udělena za "výkon" Petera Coyota, ten je chudák tak mimo až se vám ho sželí. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Poslední ještě jakž takž podařenej díl této série. Ten úvod v Černobylu byl ještě dobrej. Jednak originální, jednak i docela atmosférickej. Jenom škoda, že když se to začne měnit v rutinu, tak musí tvůrci vytáhnout nějakou tu píčovinu (v tomto případě ty superzombíky) aby to vyšperkovali. No na průměr to ještě stačí.55% ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • V jedné ze scén řekne zombie do telefonu „Pošlete další stráže.“ Je to odkaz na první díl série Návrat oživlých mrtvol (1985), kdy zombie říká do vysílačky v sanitce „Poslěte víc policistů.“ (HellFire)

Reklama

Reklama