Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědec mocné společnosti HYBRA-TECH, Charles (Peter Coyote), se vydává do Černobylu, aby získal poslední barely nebezpečného toxinu, dělajícího z lidí zombie. Plyn je tajně testován na lidech a vše se zkomplikuje když chce Charles udělat pokusného králika ze Zekeho - nejlepšího kamaráda jeho synovce. Zekeho kamarádi se rozhodnou vydat se do sídla společnosti HYBRA-TECH na pomoc. (jonyyy)

(viac)

Diskusia

Drtic77

Drtic77 (hodnotenie, recenzie)

Lhurgoyf - Mal si k tomu titulky ? Ak ano nemohol by si mi ch poslat na mail ? Dik

Lhurgoyf

Lhurgoyf (hodnotenie, recenzie)

mam asi takuto verziu filmu - krasnucky DVD rip, kde nikde nic nevypadava, ziadne napisy sa nezobrazuju, je to vsetko farebne a zvuk super cisty... holt niekto vie kde hladat gut torrenty, a niekto nie :)

petero

petero (hodnotenie, recenzie)

Mám asi takúto verziu filmu: - samozrejme zlá kvalita - po bokoch filmu je vkuse nápis filmovej spoločnosti - každých 5 min nabehne nápis filmovej spoločnosti na celú obrazovku - každých 5 min sa z farebného filmu stane na 30 sek čiernobiely + nejáké tie upozornenia - každú druhú minútu vypadne minimálne na 10 sek zvuk a pomaličky znovu nastupuje Proste vydržal som to pozerať asi 30 min. Na viac som nervy nemal.

Reklama

Reklama