Reklama

Reklama

Neviditeľné zlo

  • Česko Neviditelné zlo (viac)
Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (228)

demented 

všetky recenzie používateľa

Jediné čo stojí za to, je atraktívne prostredie malebného hotela ala Hilton a záverečný Kaneov pád z okna. Inak je to bohapustá nuda bez štipky invencie, atmosféry a zábavnosti. K tomu pridáme ešte sterilnú videoklipovú réžiu a blbý, ťažko klišovitý dej, no a dostaneme typický veľkovýrobný horový produkt "made in USA", ktorý poteší snáď len zarytých fanúšikov hlavnej star - Glena Jacobsa. Človek by povedal, že keď už je to také hovädo, aspoň trošku bude vzbudzovať strach. Opak je však pravdou. Darmo sa nám zaháňa hákom či sekreou, darmo má kontaktnú šošovku a umelý chrup, pretože zlovestný je asi tak ako macko Pú. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Před nějakou dobou jsem se dival na RAW (wrestlingový sestřih ze zápasů) a Kane tam dostával pěkně na prdel. Tak jsem si řekl, že si musím pustit tenhle film a mrknout jak hraje. No a dostal zase na prdel. Na film se dívat určitě dá, ale na víc 40% to nemá. Kdyby si tam zahrál takový Undertaker bylo by to určitě lepší. Jinak co se týká děje, tak ten mě ze začátku docela zaujal, jenže postupem času a především díky nezajímavým efektům jsem měl stochutí to vypnout. K vidění je zde totiž tolik nelogických scén, trapných dialogů a směšného chování většiny postav, že tomuhle se prostě nedá říkat ani průměrný film. Jednou se na to podívat dá, ale nikdy více. ()

Reklama

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $8miliónovTržby USA $15,032,800Tržby Celosvetovo $18,420,968Tržby za predaj DVD v USA $45,221,543 //počet predaných kusov 2,497,833║ Tak tento horror ako fakt nemá čo ponúknuť, je to len priamočiara teen-vyvraždovačka bez kúska skutočne dusivej atmosféry, v skratke ide len o prevarený vývar, akých je v podstate väčšina horrorov robených v tejto desaťročnej dekáde. /10%/ ()

oLí 

všetky recenzie používateľa

2/10 To byla sračka tyvoe ! Jak se režisér vyžíval v těch nechutných scénách bylo moc trapný. Samý přeháňky, do "napínavých" scén se člověk nevžije, protože se spíš směje, než že by se bál. Kane je sice řádnej butcher, rád bych viděl jeho duel s rusákem z RockenRolly. Obrázky ušly. Jinak bída neskutečná. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Partia mladých trestancov využije perfektnú možnosť skrátiť si trest. Ich úlohou sú pomocné práce v hoteli menom Blackwell, ktorý v sedemdesiatych rokoch vyhorel, ale čoskoro má byť zrekonštruovaný. Nanešťastie je hotel aj obydlím fanatického vraha Jacoba Goodnighta, ktorému odviazaná partia mládežníkov skríži cestu a on si z nich urobí svoje najnovšie trofeje. - Pamätal som si, že sa mi to pri prvom zhliadnutí dosť páčilo, ale teraz pri druhom som si užíval každú minútu a nechcel som, aby táto naháňačka skončila. Nutno podotknúť, že ide o čistokrvný Slasher, ktorý obsahuje aj všetky nedostatky tohto hororového subžánru, ale pokial divák akceptuje tento fakt a nehladá v tom logiku, mal by si to bez výčitiek užiť. Najviac ma na See No Evil fascinuje prostredie do ktorého je dej zasadený lebo ten majestátny hotel je pre mňa pastvou pre oči a vďaka plíživej kamere a šikovnému strihu som si vychutnával každú scénu. Plus je všetko v sprievode špičkovej hudby žánrového veterána Tylera Batesa. Tvorcovia podla mňa ideálne pracujú aj s postavami, pretože charaktery sú odviazané ako sa na tínedžerov patrí a len hladajú s kým by sa vyspali, akou zakázanou látkou by sa posilnili alebo čo by rozbili, takže sa divák nemôže dočkať toho, kedy ich obrovský Kane začne likvidovať. Ten toho v osobe Jacoba Goodnighta vela nenarozpráva, ale ide z neho aj napriek tomu rešpekt. Len mi jeho mimika tváre strašne pripomína Caina Velasqueza, ktorý je jedným z najslušnejších a najpokojnejších fighterov vôbec, takže som mu jeho hranie neveril na sto percent. Vraždy potešia milovníkov gore a niektoré ako napríklad scéna so psami alebo s mobilom sú silno zapamätatelné. Obrovským plusom je aj stopáž necelých sedemdesiatpäť minút, ktoré sa bezpochyby oplatí zainvestovať, pretože toto je horor ako stvorený k odpočinku po náročnom dni v práci. Velká škoda, že tvorcovia sa po tomto projekte akosi vytratili, lebo túto šancu od Vinca podla mňa využili naplno. + herečka z Shutter + herečka z The Osiris Child + herec z Wolf Creek ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (14)

  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)

Reklama

Reklama