Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 35 000 rokmi v časoch, kedy bol boj o oheň už dávno vybojovaný, prišiel na rad šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prvý zločin v histórii ľudstva. Dva praveké kmene, Špinavovlasých a Čistovlasých žijú v harmónii a mieri až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia, že sa od susedného kmeňa líšia... Čistotou vlasov. Ale tajnú receptúru na peniacu zmes majú iba Čistovlasí a tí sa o ňu nechcú podeliť... Čistovlasí až doteraz žili pokojný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by im mohol niekto závidieť ich krásne čisté vlasy. Dokonca ani špinavý a smradľavý susedný kmeň Špinavovlasých. Ale v jednu noc sa to stalo. Po prvý raz v histórii ľudstva bol spáchaný zločin. Človek zabil človeka... Čo bolo vlastne jeho motívom? Kto vyrieši tento záhadný rébus? Čo ak je táto vrrrrražda iba začiatkom hrôzostrašnej série? Všetky tieto otázky začínajú riešiť prrrrehistorickí vyšetrovatelia. Začína sa prrrraveká špionáž a s ňou prichádza aj prvý vyšetrovaný zločin v dejinách ľudskej spoločnosti. Zažijete prvé vypočúvania, sledovania a podozrievania. V bláznivej komédii režiséra Chabata vstúpite do prrrrehistorickej doby, kedy bola platená starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb ako predchodcov televízie samozrejmosťou. Nezľaknite sa hrôzostrašných zvukov vychádzajúcich z jaskýň. Podmienky základných ľudských potrieb, boli pred 35 000 rokmi nedokonalé. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1 004)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

RRRrrr!!! je veľmi naivný a hlúpučký film, ktorý na jednu stranu. je plný originálnych nápadov, ktoré sú ale absolútne nevyužité a vlastne tá originálna vtipnosť je pochovaná, hneď od začiatku. Pri sledovaní som mal pocit, že by som sa naozaj bavil, keby som mal trocha mänšie IQ a keby mi stačilo, že herci len poskakujú z miesta na miesto a riešia banálnu zápletku. Chabat je neskutočne hlúpy režisér. Vo svojej podstate len natočil film, ktorý by s trochou iniciatívy mohol byť celkom vtipný. takto 90% vtipu vyšumí do prázdna. A ďalšie aspekty filmu sa ani neoplatí pozerať. toto je jednoducho príklad odfláknutého filmu. ()

kareen 

všetky recenzie používateľa

Polovina komických situací je postavena na tom, že pravěcí lidé předjímají zvyky a chování dvacátého prvního století, ta druhá pak na přitroublosti všech zúčastněných. Není to nic nedívatelného, no v mém případě převládala spíš nezúčastněná nuda. Našlo by se tam pár ucházejících kameňáků, ale obecně mi tento druh humoru zas tak moc neučaroval. ()

Reklama

Socrates 

všetky recenzie používateľa

Kriminálka z doby kamenný s rozkošnejma zvířatomutama ve vedlejší roli. Ujetý, v některejch momentech přiblblý, v některejch chytrý, ale v žádným případě ne trapný, jak tu někdo píše. Popadat za břicho smíchy se asi nebudete, ale úsměvnost si film udržuje prakticky po celou dobu a to je u komedie zásadní. Zajímavej komentář: niethustra. ()

Lateef odpad!

všetky recenzie používateľa

"RRRrrrrrrRR.." "rrrrRRRRRRRR???" "Rr" "RrrrRRrrrr??" "RRRrrrrRR...rrrrrrR" "RRRRRR!!" "rrrrR??" "RrrrRRRrr...rRRrrRRRR" "rrr.." "RRRRrRRrr" "Rrrrrozumím"....promiňte úchyláci z dob oprýskaných kamenů, já tomu nerozumím, naprosto otřesný scénář... tohle je ta nejpříšernější komedie, co jsem kdy viděl, to nemohl dát do kupy člověk!!...šel jsem jednou v nějakým supermarketu kolem dětskýho koutku, nad kterým visela obrazovka a právě pouštěli dětem tuhle sračku...asi aby ty děti zabavily... pět malinkých dětiček na to koukalo, jak ty dva kmeny soupeří o šampón.............(promiňte musel jsem si odskočit se vyzvracet, protože vystavět film na soupeření o šampón...ty vole, zabijte mě radši!!!)...no tak na to ty děcka koukaly a pak jedno asi tříletý poprvé v životě promluvilo a povídá:"To si dělaj kozy, ne??" ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Komedie, stejně hloupá, jako její název, (zde jsem jí zásadně vyhledával podle Gérarda, který zde prakticky nehraje) která se snaží být právě svou hloupostí vtipná, ale je zbytečně roztahaná, nevtipná a nepochopitelně rozehrává několik dějů. Těch pár nápadů, které se vyčerpají hned na začátku, výsledný dojem opravdu nezachrání. Nový "Caveman" se nekoná. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (9)

  • Text na začátku filmu zmiňuje tzv. Bitvu o Hamburger Hill, kdy se američtí vojáci ve vietnamské válce snažili dobýt kótu 937. Tato událost je skutečná a je o ní natočený film Hamburger Hill (1987). (Cheeker)
  • Ve scéně, kdy Kudrnáč (Pef Martin-Laval) poprvé spatří Guy (Marina Foïs), opírající se o strom, lze si všimnout, že má vzhledem k době nelogicky vyholené podpaží. (chleba24)
  • Všechna zvířata ve filmu mají kly, s výjimkou opic. (Milan25)

Reklama

Reklama