Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 35 000 rokmi v časoch, kedy bol boj o oheň už dávno vybojovaný, prišiel na rad šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prvý zločin v histórii ľudstva. Dva praveké kmene, Špinavovlasých a Čistovlasých žijú v harmónii a mieri až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia, že sa od susedného kmeňa líšia... Čistotou vlasov. Ale tajnú receptúru na peniacu zmes majú iba Čistovlasí a tí sa o ňu nechcú podeliť... Čistovlasí až doteraz žili pokojný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by im mohol niekto závidieť ich krásne čisté vlasy. Dokonca ani špinavý a smradľavý susedný kmeň Špinavovlasých. Ale v jednu noc sa to stalo. Po prvý raz v histórii ľudstva bol spáchaný zločin. Človek zabil človeka... Čo bolo vlastne jeho motívom? Kto vyrieši tento záhadný rébus? Čo ak je táto vrrrrražda iba začiatkom hrôzostrašnej série? Všetky tieto otázky začínajú riešiť prrrrehistorickí vyšetrovatelia. Začína sa prrrraveká špionáž a s ňou prichádza aj prvý vyšetrovaný zločin v dejinách ľudskej spoločnosti. Zažijete prvé vypočúvania, sledovania a podozrievania. V bláznivej komédii režiséra Chabata vstúpite do prrrrehistorickej doby, kedy bola platená starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb ako predchodcov televízie samozrejmosťou. Nezľaknite sa hrôzostrašných zvukov vychádzajúcich z jaskýň. Podmienky základných ľudských potrieb, boli pred 35 000 rokmi nedokonalé. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1 004)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Frédéric Talgorn: 1. Les robins des bois, Alain Chabat & Joeystarr (01:06) ,2. Ophelie Winter feat.Fabolous yeah yeah yeah remix (03:42) ,3. Dadoo feat.Jim Hennesy ding ding (03:33) ,4. Joeystarr feat.Naja la vie comme elle vient (03:34) ,5. Fuck Dat imagine ta tęte (03:14) ,6. Busta Flex gardes les yeux ouverts (02:25) ,7. D.Dy featSpeedbond do you (04:14) ,8. Kamnouze, Jango Jack & Shadie Grrr... (02:50) ,9. Dany Dan feat.MrVegas make the fire burn (03:57) ,10. Capleton, Luckie D., Lexxus, MrVegas, Danny English, Anthony B. mad sick megamix (05:24) ,11. Tiwony & Fefe Typical feat.Naja l'age de pierre (03:37) ,12. Ol Kainry feat.Jango Jack dix mots (04:09) ,13. Toy toy movie (03:32) ,14. kennedy futur (04:07) ,15. Humphrey toi et moi (04:36) ,16. Jeff Le Nerf coeur de la ville (04:04) ,17. Serum ca passe ou ca casse (03:41) ,18. Les robins des bois, Alain Chabat & Joeystarr outro (01:30) ,19. Superbus monday to sunday (02:30), ()

forsberg odpad!

všetky recenzie používateľa

Nikdy jsem neviděla žádnou z Troškových komedií, ale takhle nějak si je představuji. Hodinu a půl jsem si říkala, že jestli se zasměju alespoň jednou, tak odpad nedám, ale bohužel, nezadařilo se. A pohled na Jeana Rocheforta v takovéhle slátanině je stejné utrpení, jako vidět Jana Kačera v Rodinných poutech. ()

Reklama

HAL 

všetky recenzie používateľa

Bezmála 15 let jsem tomu vyhýbal, kult RRRrrrr se na mě v podobě hlášek valil ze všech stran, a já velice silně tušil že takovou debilitu bych nemusel přežít ve zdraví. Nakonec to tedy doceala šlo. Dvě lahve vína a ženská společnost na tom ovšem měly nemalý podíl. Ony ty hlášky totiž opravdu jsou docela vtipné, a to nejspíš víc v českém dabingu, a celý ten svět a humor svou absurditou dokáže bavit, když se povede naladít na jeho vlnu (jak říkám, dvě flašky vína)... ale ano, je to strašně debilní. ()

salahadin 

všetky recenzie používateľa

Oceňuji odvahu režiséra, že se nechal uvést v titulcích a nepoužil nicneříkající pseudonym. Já bych se pod TOHLE nepodepsal. Pro sledování tohoto filmu doporučuji skupinové kouření marihuany....No comment... pravěky primitivní vtípky? Kdepak, tohle by natočil i Homo habilis - člověk zručný, který je na rozdíl od Chabata............ zručný. Účast novopečeného ruského občana jménem Gérard Gerardovič Depardiev dokazuje, že má asi tolik mozkových buněk jako Putin, tedy standardně asi tolik, kolik je poctivých politiků v Kremlu, někdy i více. Sledovat film o samotě, to způsobí jen: "Grrrrrrrrrr!!" (citoslovce chrápání, nebo vzteku, vyberte si prosím). ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

RRRrrr!!! je veľmi naivný a hlúpučký film, ktorý na jednu stranu. je plný originálnych nápadov, ktoré sú ale absolútne nevyužité a vlastne tá originálna vtipnosť je pochovaná, hneď od začiatku. Pri sledovaní som mal pocit, že by som sa naozaj bavil, keby som mal trocha mänšie IQ a keby mi stačilo, že herci len poskakujú z miesta na miesto a riešia banálnu zápletku. Chabat je neskutočne hlúpy režisér. Vo svojej podstate len natočil film, ktorý by s trochou iniciatívy mohol byť celkom vtipný. takto 90% vtipu vyšumí do prázdna. A ďalšie aspekty filmu sa ani neoplatí pozerať. toto je jednoducho príklad odfláknutého filmu. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (9)

  • Text na začátku filmu zmiňuje tzv. Bitvu o Hamburger Hill, kdy se američtí vojáci ve vietnamské válce snažili dobýt kótu 937. Tato událost je skutečná a je o ní natočený film Hamburger Hill (1987). (Cheeker)

Reklama

Reklama