Reklama

Reklama

Ace Ventura 2: Volanie divočiny

  • Slovensko Ace Ventura: Volanie prírody (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Ace Ventura (Jim Carrey) utrpel ťažkú traumu, keď pri záchrannej akcii zahynul jeho pomocník, medvedík čistotný. Z meditácií v budhistickom kláštore, kam sa uchýlil, ho vytrhne Fulton Greenwald, ktorý mu ponúkne novú prácu – nájsť v africkej provincii Bonai ukradnuté posvätné zviera černošského kmeňa Wačatov, ktorý mala ako svadobný dar dostať náčelníkova dcéra. V opačnom prípade hrozí vojna s kmeňom Wačutov, odkiaľ pochádza ženích. Na konzuláte prijme výstredného detektíva konzervatívny konzul Vincent Cadby a predstaví mu majiteľa safari Burtona Quinna, ktorý je Venturovi okamžite nesympatický. V osade Wačatov sa zoznámi s náčelníkom a pozrie si jaskyňu, odkiaľ uniesli posvätného bieleho netopiera Šikaku. Hoci netopiere nemá rád, ujme sa pátrania. V jaskyni nájde pero z havrana, ktorá patrí Quinnovi. Ace má však aj nový problém – mimoriadne sa mu páči zvodná náčelníkova dcéra... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (381)

pinguinka 

všetky recenzie používateľa

"Hej hou! Musíte tady mávat těma vrtulema?!" No není tohle skvělý začátek pro komedii, obzvláště když vidíte 190cm vysokého Jima Carreyho v tyrolském oblečku s kšandičkami, s kohoutím účesem, jak s úsměvem zvládá záchranářské práce ve velehorách? V podobném vtipném duchu pokračuje nadprůměrně schopný Ace i v Africe, kde je ohrožen nejen jeho život, ale i jeho precizní účes (o strastech s netopýřím trusem ani nemluvě ;o) S radostí musím konstatovat, že tento film vyvrací dva názory: 1. jakožto pokračování má stejnou úroveň jako díl první 2. neztrácí nic ze svého kouzla ani dabingem zásluhou výtečného Bohdana Tůmy. "Allllrigthy then!" ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

2 / 10 Na Ace Venturu 2 som sa tešil ako malé decko a to bol možno kameň úrazu. Príliš veľké očakávania nie sú dobré, často sa totiž nenaplnia ani spolovice - v prípade tohoto filmu sa to však k tej polovici ani len neblížilo, čo ma neskutočne sklamalo. Jednička bola podarená komédia ťažiaca prevažne z Careyho xichtu, nikdy sa však neuchýlila až k trápnosti či nechutnosti. To sa, bohužial, dvojke darí častejšie ako často. Ťažko to vysvetliť, niektoré časti boli celkom vtipné (napr. parkovanie auta), no dokopy tvorili len akúsi neforemnú a nechutnú zmes nevkusu a obscénnosti. A ak k tomu prirátam, že to bol druhý diel, ktorý nielenže neprinášal nič nové, ale kazil aj to staré, nemôžem dať iné hodnotenie ako jednu *. Škoda. ()

Reklama

Amroth666 

všetky recenzie používateľa

Jim Carrey je prostě showman, který se za to opravdu může považovat.Co předvádí za šaškárny je neskutečné.Největší pecka z celého filmu je jak leze z tý prdele toho nosorožce a dav lidí na něj nevěřícně kouká a ta paní říká : _____ nosorožčí maminka bude už rodit děti. ____ Jim Carrey je obrovský talent a má dar od boha udělat z každé prkotiny srandu a pak jí nezkazit. ()

ScreamJay 

všetky recenzie používateľa

Ani tady dvojka nepředčila, či alespoň vyrovnala jedničku. Vtipných scén rozhodně rapidně neubylo, ale zase se trocha vytratil příběh, jenž zašel kamsi do křovinatého pozadí. Scéna, ve které Carey osídluje útroby umělého nosorožce je naprosto dokonalá, skvěle napsaná. Koho by napadlo, že když mu je tam uvnitř drobátko vedro a trochu se svléká, dojde následně ke křečím vedoucí bláznovině. Vidět nosorožce rodícího člověka jest opravdovým zážitkem. Ale jak říkám ani Jim a ani pár dost vtipných scén celý film neutáhnou. Takže dávám velice slušné dvě hvězdičky. ()

Zagros 

všetky recenzie používateľa

Asi nenapíši nic nového, když řeknu, že jde o typickou dvojku. Je to výpravnější, akčnější, praštěnější a více se tlačí na pilu. Bohužel všechno tohle znamená, že je to také horší. Smíchu u filmu ubylo a zůstalo jen pár míst, kde se budete smát spíše tomu, co všechno Jim Carrey dokáže zahrát a hlavně udělat se svým tělem a obličejem. O hvězdu méně než první díl a jsem rád, že to dál už nepokračovalo. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (18)

  • Úvodní scéna, kde "zemře mýval", je parodií podobné scény z filmu Cliffhanger (1993). (kyLuke)

Reklama

Reklama