Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lejla se dozví, že je její muž naživu, a také se díky Andree, pracovnici z uprchlického centra, začne ucházet o místo krejčové u Kristíny. Aby Michal mohl opět sám podnikat, musí Martě ve vězení vyplatit firemní podíl po Petrovi. Po roce od tragického případu „dodávky smrti“ na povrch vyplývají nové skutečnosti, které je třeba prošetřit. Případ dostává na stůl vyhořelý kriminalista cizinecké police Oskar. S novým případem dostává také nového asistenta, lehce přemotivovaného mladého Reného. Nakonec Juraj dá kvůli vyhrožování výpověď v práci a nadále již nemůže bydlet v dětském domově. Žádá tedy o pomoc svého kamaráda Eda z autobazaru... (Česká televize)

(viac)

Recenzie (5)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opäť je na Slovensku samý extrémista, ešte aj Bártov syn má fašistické tendencie a hnusne nevie prijať islam. Apropo kamenný Bárta topornejší herecký prejav už nemal po ruke? Hlavne, že nenávidí bryndzové halušky, aby jeho postava ukázala, ako mu je všetko národné odporné. Za to imigrantka je skoro svätica. Film sa pomaly mení v sci-fi. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak ta určitá tendečnost v tom vidět je, to je jasné, ale Angelica Sbouli opravdu válí, a její postava je velmi sympatická, a nevidim to v zas nějaké přehrnané moralizování nebo tak něco, jak kritizují někteří jiní. Dá se čekat, že se bude celá série odehrávat v podobném duchu, tak snad to nepřekočí nějakou únosnou mez, a nespadne to do přehnané agitky. ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪Nakrutené je to krásne, napr. zábery v závere v dome Važanovcov, kedy cez okná preniká svetlo západu slnka vyzerajú skoro ako filmová a nie televízna produkcia, aj herecké výkony, predovšetkým mladých a menej známych hercov sú veľmi fajn, na druhej strane tu ale zas máme tie agitačné témy, ktoré tak podprahovo brnkajú na strunu, a ktoré sa dajú prejsť hlavne neustálym pretáčaním očami.⚪Aj niektoré postavy sú vcelku schematické a zdá sa, že i vývin niektorých dejových liniek sa dá už teraz dosť dobre predvídať. Uvidíme ďalej, zatiaľ sa nad tú podprahovosť tém dá ako-tak povzniesť.⚪ ()

Razz 

všetky recenzie používateľa

Veľmi mi prekáža umelé našraubovanie všetkých existujúcich spoločenských tém do seriálu. Utečenectvo, homosexualita, detské domovy, násilie na ženách, hospodárska kriminalita, neofašizmus, predpokladám, že aj korupcia. Preto to nemá šancu fungovať, pôsobí to príliš silene, pomaly doslova každá postava predstavuje nejaký extrém.  Čo je škoda, lebo viacerí herci sú fajn. Malo to byť moderné, ale skĺzlo sa to do otvorenej a nešikovnej propagandy, ktorá zásluhou jej prevedenia narobí viac zla ako dobra. ()

Reklama

Reklama