Reklama

Reklama

Recenzie (11)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Nič netušiaci divák sa musí pozerať na dve ženy, ako sa bozkávajú, ako si vyznávajú lásku, ako kritizujú spoločnosť, ako ich nevie pochopiť.  To, ako tu bol prezentovaný lesbický homosexuálny vzťah, jednoducho si nezadá ani s marxistickými ideologickými príručkami, ako treba manipulovať diváka. Najprv navodíme sympatiu k hlavnému hrdinovi a potom v pravej chvíli, ten hlavný hrdina, prezentuje takú vlastnosť, ktorú treba ideologicky podsunúť tým, ktorí tento seriál pozerajú. Nehovoriac o tom, že explicitné lesbické správanie mohli v tomto čase vidieť aj deti, ktorým keď sa takto priamo obrazovo prezentuje správanie takéhoto typu, môže to byť pre ne veľmi škodlivé, až devastačné." Tieto slová vyriekol po zhliadnutí prvej epizódy televízneho seriálu "Priznanie" pomocný biskup Bratislavskej arcidiecézy Mons. prof. ThDr. Jozef Haľko, PhD. Pán biskup má pravdu. Je smutné, že žijeme v dobe, kedy sa zvrátenosť a sexuálna úchylka považuje za niečo normálne a zdravé. Tvorcovia tohto seriálu vytvorili propagandistické dielo podľa novoliberálnej šablóny, v ktorom sú údatnými hrdinami obdivuhodní utrápení moslimskí utečenci a netolerantnou spoločnosťou nepochopené lesby. Odmietam platiť RTVS koncesionárske poplatky za takýto nechutný slniečkársky promigračný LGBT odpad! ()

Hedka odpad!

všetky recenzie používateľa

Hniezdo sa dalo pozerať - ale toto?!? Veľké sklamanie! Vážení tvorcovia - vidím, že chcete byť "in" a kráčate  novým liberálno progresívnym smerom...proti všetkému tradičnému čo bolo Slovensku sväté.  Som rada, že sa verejne ozval  aspoň biskup Haľko - ale ten mediálny lynč, čo rozprúdili proti nemu...katastrofa. Tolerancie máte plné ústa, ale v realite by ste len pľuvali na tých, ktorí majú iný názor. Najmä ten tradičný a kresťanský vám "kole oči".  Absolútne s biskupom Haľkom súhlasím a odmietam tento brak pozerať! ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Do tej vašej dediny nepríde tolerancia ani za 100 rokov." Stačí mi. Úžasní migranti, ešte lepšie lesby a nefungujúca tradičná rodina. Joj a samozrejme samí náckovia, ktorí hovoria, že to tu treba vyčistiť, lebo je tu veľa Arabášov. To na akom Slovensku sa toto deje? ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hnízdo u nás doma vcelku zabodovalo, takže jsme se rozhodli i ke sledování pokračování tohoto seriálu. A právě naroubování na Hnízdo mi zatím příjde jako největší problém. Ta návaznost na některé původní postavy je z části opravdu dost umělá, a je vidět, že to tvůrci používají hlavně jako pojítko s původním seriálem, ale příběhy už chtějí vyprávět jiné. Radši měli udělat komplet nové postavy, a ne tam nuceně rvát postavy z dřívějška. Ty nové linky určitě mají potenciál, uvidíme, kam se to rozvine. ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪Mišík je dobrý režisér, minimálne seriálovej televíznej produkcie, to sa už vie, formálne aj tu zachováva kvalitu z Hniezda - veľmi pekná kamera, lokácie, dokonca aj tie povestné ,,slovenské papierové dialógy" tu toľko nepočuť, čo je príjemná zmena.⚪ Česká herečka, ktorá stvárňuje sýrsku migrantku je zatiaľ najväčším hereckým prekvapením, predovšetkým jej lámaná slovenčina je veľmi realistická. Celkovo dostali priestor aj mladí, menej známi herci, čo je vždy pozitívum, nutno dodať, že väčšina z nich je veľmi perspektívna.⚪Rečnícka otázka je, prečo je tento seriál ,,našrobovaný" na životy postáv z Hniezda (teda ten fragment, čo z nich zostal), no iná odpoveď, ako tá, že je to iba marketingový ťah, ktorý má pritiahnuť divákov, ktorých zaujalo Hniezdo, nie je. Sám Mišík sa po skončení Hniezda dušoval, že pokračovanie nakrúcať nebude, pretože sa príbehy postáv uzavreli, no očividne po mediálnom úspechu a slušných peniazoch zmenil názor.⚪A ešte jedna vec - naozaj nechápem, čo chce vlastne seriál prezentovať a aký postoj bude chcieť zaujať - na jednej strane realisticky reflektuje reálne zlé podmienky v utečeneckom tábore, neustále hádky, skoro-bitky mužov a ich žien, nechutnú povahu prevádzačov, ktorí sa neštítia zobrať od migrantov peniaze, a potom ich prevážať ako zver, ale napríklad aj ťažké podmienky života ľudí v detskom domove, no na druhej strane stavia až prekuknuteľnú agitačku, v ktorej padajú rôzne ,,hlboké pravdy" typu: migranti nie sú zlí ľudia, len my im nerozumieme, oni sa snažia a chcú pracovať, mladí sa radikalizujú, neznášajú čiernych..., to všetko ešte zobrazené tak strašne schematicky - mladí radikáli sú hrubokrkí, agresívni, s tetovaniami, chodia tajne strieľať z pištole, hovoria spojenia ako ,,čierna huba" - to naozaj sa nedá rasizmus zobraziť aj inak ako takto stereotypne? Každý rasista nie je výzorovo somrák, ktorý trúsi hlášky o čiernych hubách. A netušila som, že už aj na Slovensko prišli povinné kvóty na zobrazovanie gay párov v dielach, čiže aj toto nám scenárista v podobe lesbického vzťahu ponúkne.⚪Po prvom dieli sa nedá hovoriť veľa, už vôbec nie o sklamaní, aby sme, logicky, nepredbiehali, i keď nutno dodať, že túto multi-kulti-lgbt korektnosť som čakala už vtedy, keď oznámili premisu seriálu. Snáď to neskĺzne do krajností.⚪ ()

Daddko odpad!

všetky recenzie používateľa

Liberálna chobotina financovaná z SK štátnej kasy (RTVS).  Čo je to tam za lúzu a čvargu ktorá dokáže priklepnúť takýto scenár ! A vôbec čo sa čudovať keď kultúre velí konská rajterka Milanová. Ešte v 2010 kandidovala v Dúbravke za bolševikov SDL. Do Parlamentu sa nikdy nedostala, len ako náhradník. A kto iný ako šialený Pakovič ju pretlačil za Min. kultúry ! Socik nemusím, ale takému Válkovi nesiaha ani po päty. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

RTVS vsadila na pokračování nadprůměrného Hnízda (2020) , a první díl je tedy hodně ze široka jen seznamovací pomalý rozjezd. Ale potenciál to má. Hlavně jsem si ale všiml, že za posledních deset dní je to čtvrtá premiéra českého nebo slovenského tv útvaru, kde se objevuje Jana Kvantiková, tentokrát podruhé v posledních deseti dnech jako lesbička, která po princezně má tentokrát vztah se sociální pracovnicí v podání mé oblíbení Rebeky Polákové. ()

jungewolf 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Komentáře MM Ramone, Hedka, Arsenal83 a Daddko to vystihly (hlavně řím.-kat.bratislav.pomocný biskup J.Haĺko) přesně. 1.dílu jsem dal jednu * a 18 %(a to pouze ze sympatie k hercům S.Norisové,A.Bártovi a za masku odsouzené vražedkyně Marty-taky moc dobrá A.Karnasová), uvidíme, jaký bude 2.díl, asi to vzdám. Seriálu Hnízdo to nesahá ani po paty ...  . Ukázková propaganda LGBT+islamizace celé Evropy+dehonestace Slováků coby neofašistů/rasistů/xenofobů jak víno, Engelsův vyžírka Karl Marx + ministr propagandy dr.Joseph Goebbels + syfilitik V.I.Uljanov(pardon soudr.Lenin) + gruzín.vlakový bandita a bankovní gangster J.V.Džugašvili(pardon soudr.Stalin) + špatně vyučený krejčí,poté komunistic.gangster soudr. Vasyl Biljak(pardon Vasil Biĺak) by autory za nápaditost a vynalézavost hodně, opravdu móóc pochválili . Co to kecá,ba přímo lže Anet21? . Syrskou migrantku hraje jakási Maročanka,po matce napůl českého původu, u nás prakticky neznámá osoba, jedna z třetiřadých hvězdiček ze seriálů komerční TV Nova,např.se mihla v jedné epizodě jejich krimi-seriálu Specialisté,vysílané 17.5.2021 ..... ()

tomas665 odpad!

všetky recenzie používateľa

Propaganda ako sa patrí..... už sa to ani nesnažia nejako decentne zakryť, jednoducho a bez obalu tlačia ľuďom do hláv progresívno-liberálny hnoj. Joseph Goebbels by len závidel čo stvárajú dnešní mediálni propagátori ()

Generi 

všetky recenzie používateľa

Tak neviem, či som tu jediná, komu sa to páči. Prvý diel nebol nič moc, ale teraz sa to začína sľubne vyvíjať. Palec hore za zobrazenie problémov, ktoré dnes hýbu Slovenskom. Že režisér pichol do osieho hniezda, vidno i na tomto hodnotení ()

Pajina68 odpad!

všetky recenzie používateľa

Dost jsem se těšila na pokračování "Hnízda", ale přišlo neskutečné zklamání. Téma migranti, to co je kolem nás teď stále, to už mě nebaví.  Těšila jsem se na nějaký zajímavý příběh, jako byl v "Hnízdě", něco, co upoutá a odreaguje člověka od problémů dnešní doby a ono ho to mezi ten dnešek spíš vtáhne. Asi stačil první díl a dál mne to už neláká sledovat. Velká škoda. ()

Reklama

Reklama