Reklama

Reklama

Moře klidu

(seriál)
  • Južná Kórea 고요의 바다 (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Vědkyně se vydá pro záhadné vzorky na opuštěnou vesmírnou stanici u Měsíce, na které při nehodě zemřela celá posádka včetně její sestry. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (86)

iN 

všetky recenzie používateľa

Skvělá výprava a celkem dobrý nosný nápad s tajemstvím "vzorku". Jako fanoušek sci-fi jsem na začátku zajásal, ale bohužel s postupujícími díly už Moře klidu ztrácí na atmosféře a stává se z něj pouze doomovka. Konec a procházku na Měsící bez skafandru radši ani nebudu komentovat. Takže tento korejský seriál shrnu: kvalit Squid Game nedosahuje, ale jako fajn scifárna na dva tři večery neurazí. ()

bozka10 

všetky recenzie používateľa

Netflix naservíroval zamňa veľmi solídne sci-fi s vcelku zaujimavou zápletkou.Aj ked je Silent sea extrémne predvídateľné aj pre človeka s dedukciou šimpanza,tak si udržuje stabilne vysoké napätie a atmosféru.Škoda že ľahký hororový opar po pár dieloch opadol.A teda opäť hrdinský Yoo Gong to zas nedal,ten má na tie vírusy smolu chalan. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Ja myslím, že Kórejci urobili veľmi slušné sci-fi. Občas to pripomenie klasiku Votrelci od J. Camerona, alebo iné sci-fi, ale čo sa už dnes dá vymyslieť bez toho, aby to niečo nepripomínalo, že? Napriek tomu je hlavná zápletka s vodou na mesiaci pomerne originálna a podarilo sa z toho vykresať celkom atraktívne sci-fi. Má to slušnú atmosféru, tie tmavé úzke uličky a šachty majú atmosféru vždy, triky sú veľmi solídne, scéna s odtrhnutým výťahom sa podarila a navyše sa Kórejci aj ako herci krotia a predvádzajú pomerne slušné herecké výkony bez hystérie, kriku a nasilu uplakaných scén. Ja som bol veľmi spokojný, v závere je jasné, že nemáme odpoveď na všetky otázky takže 2. séria sa v najbližšej dobe pravdepodobne zrodí. 80%. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku mala táto Kórejská Netflixčina cez 80%. Potom to začalo padať ako Sulíkové preferencie, ale hovorím si, máš dovolenku, je ideálny čas nie len v nose sa špárať, ale dať priestor aj niečomu, čo by za normálnych okolností šancu nedostalo. Poslucháč by mal v prvom rade vedieť, že "The Silent Sea" sa extrémne pomaly rozbieha, pričom pasáží, ktoré diváka preberú z polospánku, je žalostne málo. Čo sa atmosféry týka, kto dúfa v stiesnené pocity, ktoré by priestory rakety či samotný vesmír vyvolať mali, tak tiež plače na nesprávnom hrobe. Keď sa nad všetkým, čo som videl zamyslím, toto je dosť priemerno-podpriemerné "skyfi", ktoré v podstate neplní žiadny svoj účel. Neodporúčam, nemám totiž prečo, jedine, že by Vám nevadilo zabiť 6 hodín života .. ()

smarkus 

všetky recenzie používateľa

Seriál sa mi páčil, pekne stupňovaná atmosféra. Zaujímavo natočené a zápletka originálna. Malo to svoje chyby to áno, nejaké nelogické rozhodnutia. množstvo vzniknutých otázok bolo zodpovedaných, i keď nie všetky, je tam možnosť ďalšej série (ktorá by mala vzninúť) ten koniec mi prišiel už moc. Ale opať sa mi potvrdilo - som fanúšikom kórejskej tvorby jednoznačne. ()

Galéria (81)

Zaujímavosti (2)

  • Hang-Yong Choi celý seriál napsal jako adaptaci svého krátkometrážního filmu The Sea of Tranquility, který uvedl v roce 2014 na filmovém festivalu v Jižní Koreji. (UncleMorty)
  • Rekvizity pistolí jsou ve skutečnosti pistole Glock 17 upravené oplastováním z 3D tiskáren. (UncleMorty)

Reklama

Reklama